Vezérelt zuhanásgátló

Visszahúzható  zuhanásgátlók olyen egyéni zuhanásgátló készülékek rendelkeznek automatikus reteszelő funkcióval, valamint automatikus rögzítő- és visszatérő mechanizmussal a zsinór számára. Az eszköz automatikusan le- illetve feltekerve tartja a kötélzetet, állandóan feszesen tartva azt a munkavégző mozgásának megfelelően. A maximális terhelés 135 kg, a fékezőtávolság rövid, és a fékezőerő legfeljebb 6 kN. Az eszköz acél felfüggesztési ponttal és alsó gyűrűvel, valamint visszacsapódást gátló műanyag gömbbel rendelkezik. A könnyen kezelhető eszközhöz alumínium-acél karabiner dupla rugós biztonsági zárral tartozik. 

Rendezés:

Visszahúzható - automata  zuhanásgátlók olyan egyéni zuhanásgátló készülékek rendelkeznek automatikus reteszelő funkcióval, valamint automatikus rögzítő- és visszatérő mechanizmussal a zsinór számára. Az eszköz automatikusan le- illetve feltekerve tartja a kötélzetet, állandóan feszesen tartva azt a munkavégző mozgásának megfelelően. A maximális terhelés 135 kg, a fékezőtávolság rövid, és a fékezőerő legfeljebb 6 kN. Az eszköz acél felfüggesztési ponttal és alsó gyűrűvel, valamint visszacsapódást gátló műanyag gömbbel rendelkezik. A könnyen kezelhető eszközhöz alumínium-acél karabiner dupla rugós biztonsági zárral tartozik. 

Automata  vagy vezérelt  zuhanásgátlók ami praktikus védelem, könnyen gyorsan telepíthető a veszélyes munkaterületen.Megvéd leeséskor, ugyanakkor nem zavar munkádban az ide-oda hibálózó kötelek sokasága.Válassz egyszerű, kényelmes megoldást áruházunkból.