Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zuhanásvédelem

Zuhanásvédelem kategóriánk számos eszközt tarlamaz , munkavédelmi helyzetnek megfelelően kategóriákra bontva.Neked melyikre lesz szükséged ? Nézz körül és válassz áruházunkból! 

Beülő, munkahelyzetbeállító

Beülő, munkahelyzetbeállító

Beülő, munkahelyzetbeállító | Zuhanásvédelem
Horizontális kikötési pont

Horizontális kikötési pont

Horizontális kikötési pont | Zuhanásvédelem
Kétágú Y kötél

Kétágú Y kötél

Kétágú Y kötél | Zuhanásvédelem
Kötelek karabínerrel

Kötelek karabínerrel

Kötelek karabínerrel | Zuhanásvédelem
Visszahúzható  zuhanásgátlók

Visszahúzható zuhanásgátlók

Visszahúzható zuhanásgátlók | Zuhanásvédelem
Teljes testheveder

Teljes testheveder

Teljes testheveder | Zuhanásvédelem
Energiaelnyelők kötéllel- hevederrel

Energiaelnyelők kötéllel- hevederrel

Energiaelnyelők kötéllel- hevederrel | Zuhanásvédelem
Kötél

Kötél

Kötél | Zuhanásvédelem
Mászóvas hurkok egyéb eszközök

Mászóvas hurkok egyéb eszközök

Mászóvas hurkok egyéb eszközök | Zuhanásvédelem
Rendezés:
Cikkszám: 100404500004
9.490 Ft
Cikkszám: 100404500005
19.990 Ft
Cikkszám: 100409900001
46.290 Ft
Cikkszám: 100409900003
67.690 Ft
Cikkszám: 100409900005
69.590 Ft
Cikkszám: 102300900002
1.890 Ft

Cégünk a biztonságos munkavégzéshez szükséges személyi védőeszközök széles választékát kínálja ügyfelei számára, beleértve a megbízható és legkeresettebb 1-3-5 pontos testhevedereket és a zuhanásgátló kiegészítőket is. A zuhanásgátló eszközök palettájában szerepelnek olyan kiegészítők, mint a zuhanásgátló kötelek, karabinerek, energiaelnyelővel ellátott hevederek, rögzítőkötelek és kikötési pontok. Ezen felül, ha az ügyfeleinknek speciális igényei vannak, olyan eszközökkel tudjuk kielégíteni azokat, mint az automata zuhanásgátlók, visszahúzható zuhanásgátlók, önmentő ereszkedőeszköz, trauma pántok.

A zuhanásgátló kiegészítők használata rendkívül fontos a magasban vagy veszélyes területeken dolgozó személyek számára, mivel segít megelőzni a leesésekből eredő sérüléseket. A zuhanásgátló kötelek és karabinerek lehetővé teszik, hogy a dolgozók biztonságosan mozogjanak az épület vagy az acélgerendák körül. Az energiaelnyelővel ellátott hevederek és a visszahúzható zuhanásgátlók csökkentik a dolgozók súlyának hatását a hevederre, amikor leesnek. Az automata zuhanásgátlók és az önmentő ereszkedőeszközök lehetővé teszik, hogy a dolgozók a zuhanás után önmagukat menthessék ki a veszélyes helyzetből.

Az általunk kínált zuhanásgátló kiegészítők mindegyike a biztonságos munkavégzést és a dolgozók védelmét szolgálja. Az ügyfeleinknek lehetőségük van a különböző típusú zuhanásgátló eszközök közül választani, amelyek a dolgozók által végzett munkák típusától függően változnak. Az általunk kínált zuhanásgátló kiegészítők közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A leesés elleni védőeszközök három fő kategóriájába tartozó termékeink, munkahelyzet beállító övek, testhevederek és zuhanásgátlók.