Zuhanásvédelem

Zuhanásvédelem kategóriánk számos eszközt tartalmaz, munkavédelmi helyzetnek megfelelően kategóriákra bontva.Neked melyikre lesz szükséged ? Nézz körül és válassz áruházunkból! 

Rendezés:

Irudek 981 karabiner

Cikkszám:102300900002
1.890 Ft

Fp30sir karabiner

Cikkszám:FP30SIR
2.190 Ft

Cado energiaelnyelő

Cikkszám:ABM
4.590 Ft

Cado fix kikötési pont

Cikkszám:AT150
6.390 Ft

Fp35sir horog karabiner

Cikkszám:FP35SIR
9.090 Ft

IRUDEK LIGHT PLUS 2 TESTHEVEDER

Cikkszám:100404500004
9.490 Ft

Zuhanásvédelem  eszközei között a teljestestheveder, karabíner, energiaelnyelő kötéllel vagy hevederrel, visszahúzható vagy autómata zuhanásgátló kategóriákból válogathatsz, Számos zuhanásgátló eszközt találsz áruházunkban amire munkád során szükséged lehet! Válassz áruházunkból! 

Cégünk a biztonságos munkavégzéshez szükséges személyi védőeszközök széles választékát kínálja ügyfelei számára, beleértve a megbízható és legkeresettebb 1-3-5 pontos testhevedereket és a zuhanásgátló kiegészítőket is. A zuhanásgátló eszközök palettájában szerepelnek olyan kiegészítők, mint a zuhanásgátló kötelek, karabinerek, energiaelnyelővel ellátott hevederek, rögzítőkötelek és kikötési pontok. Ezen felül, ha az ügyfeleinknek speciális igényei vannak, olyan eszközökkel tudjuk kielégíteni azokat, mint az automata zuhanásgátlók, visszahúzható zuhanásgátlók, önmentő ereszkedőeszköz, trauma pántok.

A zuhanásgátló kiegészítők használata rendkívül fontos a magasban vagy veszélyes területeken dolgozó személyek számára, mivel segít megelőzni a leesésekből eredő sérüléseket. A zuhanásgátló kötelek és karabinerek lehetővé teszik, hogy a dolgozók biztonságosan mozogjanak az épület vagy az acélgerendák körül. Az energiaelnyelővel ellátott hevederek és a visszahúzható zuhanásgátlók csökkentik a dolgozók súlyának hatását a hevederre, amikor leesnek. Az automata zuhanásgátlók és az önmentő ereszkedőeszközök lehetővé teszik, hogy a dolgozók a zuhanás után önmagukat menthessék ki a veszélyes helyzetből.

Az általunk kínált zuhanásgátló kiegészítők mindegyike a biztonságos munkavégzést és a dolgozók védelmét szolgálja. Az ügyfeleinknek lehetőségük van a különböző típusú zuhanásgátló eszközök közül választani, amelyek a dolgozók által végzett munkák típusától függően változnak. Az általunk kínált zuhanásgátló kiegészítők közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A leesés elleni védőeszközök három fő kategóriájába tartozó termékeink, munkahelyzet beállító övek, testhevederek és zuhanásgátlók.