Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zuhanásgátló

Kategóriánkban azon zuhanásgátlóinkat tálálod melyeket   a magasban dolgozó emberek használnak a biztonságuk érdekében. Ez a felszerelés tartalmazza a biztonsági köteleket, hevedereket, zuhanásgátlókat és karabinereket. Ezeknek az eszközöknek a használata csökkenti a lezuhanás és az ezáltal okozott sérülések kockázatát. A magasban végzett munka olyan munkát jelent, amelyet a talajszintnél magasabban végeznek, vagy olyan helyen, ahol fennáll a lezuhanás veszélye, például az emelt szintű terület szélén vagy gödörben/nyílásban dolgozva. Az ilyen munkák esetében az óvintézkedések elmulasztása súlyos sérüléseket vagy akár halált is okozhat.

Zuhanásgáltó

 

Rendezés:
Cikkszám: 100404500004
9.490 Ft
Cikkszám: 100404500005
19.990 Ft
Cikkszám: 100409900001
46.290 Ft
Cikkszám: 100409900003
67.690 Ft
Cikkszám: 100409900005
69.590 Ft
Cikkszám: 102300900002
1.890 Ft

A zuhanásgátló eszköz olyan eszköz, amely megakadályozza a magas helyről történő esésből eredő sérüléseket és haláleseteket. Az ilyen eszközöket gyakran alkalmazzák az építőiparban, a szélenergia-iparban, a telekommunikációs iparban és az áramellátás területén dolgozók számára.

A zuhanásgátló eszköznek két alapvető típusa van: a vízszintesen mozgatható és az egyszer használatos. A vízszintesen mozgatható zuhanásgátló eszköz olyan rendszer, amely lehetővé teszi a munkát végző számára, hogy vízszintesen mozogjon a munkaterületen, miközben biztonságban marad. Ezek az eszközök általában két pont közötti távolságban működnek, és tartalmaznak egy állandó vagy mozgatható rendszert, amely lehetővé teszi a használó számára, hogy mozogjon a munkaterületen.

Az egyszer használatos zuhanásgátló eszköz olyan eszköz, amely csak egyetlen egyszer használható, és egyetlen esésre tervezték. Ezek általában egy kötél vagy heveder, amely lehetővé teszi a munkát végző számára, hogy biztonságban maradjon, amíg az eszközt használja.

A zuhanásgátló eszközöknek számos típusa létezik, amelyek a munkaterülettől függően változnak. Például az általános zuhanásgátló eszközök magukba foglalhatják a hevedereket, köteleket, horgonyokat, karabinereket és védősisakokat. Az állóhelyi zuhanásgátló eszközök magukba foglalhatják az állványzatokat, a vízszintes és függőleges köteleket, a védőrácsokat és az ütközéscsillapítókat. Az általános zuhanásgátló eszközökkel szemben az állóhelyi zuhanásgátló eszközök általában csak egy ponton rögzítik a felhasználót, ami lehetővé teszi számára a vízszintes mozgást.

Az ilyen eszközök használata kritikus fontosságú a biztonságos munkavégzéshez magas helyeken. Fontos azonban, hogy a felhasználók szakszerű képzést kapjanak az eszközök helyes használatáról.

A zuhanásgátló eszközeink, a magasban munkát végzők számára kínál biztonságos megoldást a veszélyes munka lelesés elleni védelmében.