ZOSMA teljes testheveder munkahelyzet-beállító övvel

Elérhetőség: 20 db raktáron

A ZOSMA teljes testheveder munkahelyzet-beállító övvel és derékövvel az esés elleni védelem és a munkahelyi biztonság megteremtésének kulcsfontosságú eleme. Az esés megállításakor fellépő erőhatásokat az egész testre elosztja, így minimalizálva az eséssel járó sérülések lehetőségét.

A termék alkalmazható leesés ellen védő és munkahelyzet-beállító rendszerek részeként. A 44 mm széles poliészter hevederszalagok 2 bekötési pontot tartalmaznak: 1 hátsó fém D-gyűrűt és 1 mellső D-gyűrűt. A munkahelyzet-beállító derékövön további 2 bekötési pont található

Cikkszám: 7ZOSM10NSI
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
ZOSMA  teljes testheveder munkahelyzet-beállító övvel
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A termék hátsó pántjain 2 esésjelző található, melyek figyelmeztetik a felhasználót, ha az esés veszélye fenyeget. Az állítható váll-, és mellpántok, illetve combhevederek könnyen beállíthatók a felhasználó kényelme érdekében. A hagyományos csatok biztonságos és könnyű használatot tesznek lehetővé.

A deréköv állítható, hátul párnázott munkahelyzet-beállító deréköv, két bekötési ponttal és 4 szerszámtartó gyűrűvel. A tépőzárral védett jelölés ellenőrzési naplóval együtt biztosítja a termék hatékony és biztonságos használatát. A termék 10 év élettartammal rendelkezik és egy méretben érhető el.

A termék terhelhetősége 140 kg, szakítószilárdsága 15 kN, míg súlya csak 1,48 kg. A termék megfelel az EN 361: 2002 és az EN 358: 2018 európai szabványoknak.

Válassza a ZOSMA teljes testheveder munkahelyzet-beállító övvel és derékövvel a munkahelyi biztonság és az esés elleni védelem érdekében. A termék magas minőségi szabványoknak megfelelően készült, és garantálja a felhasználó biztonságát és kényelmét a munkahelyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!