Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.290 Ft (4.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Tsuga munkaterületet korlátozó kötél

Ár:
5.290 Ft (4.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Tsuga munkaterületet korlátozó kötél egy olyan eszköz, amelynek célja a munkavégzés során a felhasználó mozgásának korlátozása. Ezzel a kötéllel megakadályozható a munkaterületen való lezuhanás veszélye, így biztonságosabbá tehető a magasban történő munkavégzés.

A  kötél a munkaterületet korlátozó rendszer csatlakozó eleme, amely az 11 mm átmérőjű körszövött kötélből áll. Mindkét végén kötélszemmel van ellátva, így egyszerűen rögzíthető a munkavégzéshez szükséges eszközökhöz. Fontos megjegyezni, hogy a kötél karabinerek nélkül érkezik.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 7TSUG10200
Gyártó: coverguard
Szállítási idő: 2-14 munkanap

Leírás

A kötél hossza lehet 2 m (7TSUG1020) vagy 1 m (7TSUG1010), és terhelhetősége akár 100 kg is lehet. A kötél súlya 160-200 g, így könnyű és egyszerűen kezelhető. Az eszköz szakítószilárdsága 15 kN, ami biztosítja a magas biztonsági szintet.

Az Arenga munkahelyzet-beállító kötélhez hasonlóan, a Tsuga munkaterületet korlátozó kötél élettartama akár 10 év is lehet, így hosszú távú és megbízható használatot biztosít a felhasználók számára. Az egyenkénti csomagolás akasztható, ami lehetővé teszi az egyszerű tárolást és szállítást.

Az EN 354:2010 szabványnak megfelelően a  magas minőségi szabványoknak felel meg, és biztosítja a felhasználók számára a magas biztonsági szintet a magasban történő munkavégzés során.

Összefoglalva, a Tsuga munkaterületet korlátozó kötél egy olyan eszköz, amely megakadályozza a lezuhanás veszélyét a munkavégzés során, így biztonságosabbá teszi a magasban történő munkát. A könnyű kezelhetőség, a magas terhelhetőség és a hosszú élettartam miatt ez a kötél kiváló választás lehet minden olyan munkavégzéshez, amely magasban történik.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!