Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
20.890 Ft (16.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SYRMA 2 pontos teljes testheveder

Ár:
20.890 Ft (16.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A SYRMA 2 pontos teljes testheveder egy hatékony munkavédelmi eszköz, mely megállítja az esést és az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat elosztja az egész testre. Ideális választás lehet a leesés ellen védő és munkaterületet korlátozó rendszerek részeként.

A heveder 44 mm széles poliészter hevederszalagokból készül, mely biztosítja a tartósságot és a stabilitást. 2 bekötési ponttal rendelkezik: 1 hátsó fém D-gyűrű és 1 mellső D-gyűrű, így a felhasználó biztonságosan dolgozhat a magasban.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 7SYRM10NSI
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 05.
Gyártó: coverguard

Leírás

Az esésjelzők a hátsó pántokon segítenek a felhasználónak abban, hogy időben észrevegye az esés veszélyét. Az állítható váll-, és mellpántok, valamint a combhevederek kényelmes illeszkedést biztosítanak minden testalkat számára.

A hagyományos csatoknak köszönhetően a heveder könnyen fel- és levehető, így a munkafolyamatok hatékonyabbá válnak. A tépőzárral védett jelölés ellenőrzési naplóval rendelkezik, mely garantálja a biztonságos munkavégzést. Az élettartama 10 év, és egy méretben kapható.

A SYRMA 2 pontos teljes testheveder terhelhetősége 140 kg, szakítószilárdsága pedig 15 kN. A súlya mindössze 1,18 kg. Az EN 361: 2002 szabványnak megfelelően lett tesztelve és minősítve. Válassza a SYRMA hevedert, és legyen biztonságban a munkavégzés során!

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Hasonló termékek

A Kratos 2 pontos testheveder 1 munkahelyzet pozicionáló övvel ideális választás azok számára, akik biztonságosan és kényelmesen szeretnének dolgozni magasban. Ez a testheveder két rögzítő ponttal rendelkezik, egyik a háton található D-gyűrűvel, míg a másik két mellkasra rögzíthető textilhurokkal ellátott a leesés megállításához, valamint két oldalsó D-gyűrű szolgálja a munkapozíció rögzítését.
20.090 Ft
A KRATOS 2 pontos teljes testheveder egy olyan megbízható biztonsági felszerelés, amely a legjobb védelmet nyújtja a magasban dolgozók számára. A heveder két rögzítő ponttal rendelkezik, amelyek közül az egyik a háton található D-gyűrűvel rögzíthető, míg a másik két mellkasra rögzíthető textilhurokkal ellátott a leesés megállításához.
17.290 Ft
A KRATOS 2 pontos testheveder egy biztonságos és kényelmes megoldás a magasban dolgozók számára. A heveder két rögzítő ponttal rendelkezik, amelyek közül az egyik a háton található D-gyűrűvel rögzíthető pont, a másik pedig a szegycsonton elhelyezkedő D-gyűrűvel rögzíthető a leesés megállításához. A heveder állítható váll- és combpántokkal rendelkezik, így könnyen beállítható a kényelmes pozíció.
16.890 Ft
A Kratos 2 pontos heveder mellkasi övvel egy rendkívül biztonságos és kényelmes munkaeszköz, amelyet a leesés megállításához és a munkapozíció rögzítéséhez terveztek. A heveder két rögzítőponttal rendelkezik, egy D-gyűrűvel a háton és egy mellkasra rögzíthető D-gyűrűvel a leesés megállításához. Az oldalán található további két D-gyűrű pedig a munkapozíció rögzítését szolgálja. Az állítható váll- és combpántok segítenek a kényelmes pozíció beállításában, míg a váll- és combszíjak biztosítják a minél jobb rögzíthetőséget.
28.790 Ft

Az Ap30 Cado Snake beülős testhevederzet a tökéletes választás, ha biztonságos és kényelmes munkavégzésre vágysz. Az 45 mm széles poliamid alapanyagú állítható váll- és combhevederekkel rendelkező testhevederzet még nagyobb biztonságot nyújt a 20 mm széles mellhevederrel és a komfortos fenékhevederrel.

11.490 Ft
A Kratos 2 pontos testheveder egy megbízható eszköz, amely biztonságosan rögzíti a felhasználó testét. A heveder két rögzítő ponttal rendelkezik, egy hátsó D-gyűrűvel és egy mellkason rögzíthető textilhurokkal a leesés megállításához. Az állítható combpántok, csúszólapok és mellkasi heveder segítségével a felhasználó könnyen és kényelmesen beállíthatja a megfelelő pozíciót. A heveder váll és combszíjai biztosítják a megfelelő rögzítést.
11.190 Ft
A Portwest FP72 Ultra 2 testheveder a biztonságos munkavégzéshez szükséges összes jellemzőt magában foglalja. Az elülső és hátsó D-gyűrűk maximális biztonságot nyújtanak, míg a könnyen használható, ergonomikus gyorskioldó csatok biztosítják a kényelmes viseletet. Az állítható mell-, váll- és combhevederek további kényelmet biztosítanak.
30.890 Ft
A Coverguard Felis 2 pontos teljes testhevederzet egy kiváló minőségű, esésbiztosító eszköz, mely az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat az egész testre osztja el. Az állítható mellpánt és combhevederek különböző színűek, és a 44 mm széles poliészter hevederszalagokkal biztosítja a maximális kényelmet és tartósságot. A két bekötési pont, egy hátsó fém D-gyűrű és két mellső hurok, lehetővé teszi az optimális pozícióban való munkavégzést.
10.090 Ft
Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 TESTHEVEDER egy rendkívül funkcionalitással és minőséggel rendelkező termék, amely kiváló választás minden olyan munkavédelmi szakember, hegymászó, vagy más extrém sportok kedvelője számára, akik a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet keresik.
9.490 Ft

A ZOSMA teljes testheveder munkahelyzet-beállító övvel és derékövvel az esés elleni védelem és a munkahelyi biztonság megteremtésének kulcsfontosságú eleme. Az esés megállításakor fellépő erőhatásokat az egész testre elosztja, így minimalizálva az eséssel járó sérülések lehetőségét.

A termék alkalmazható leesés ellen védő és munkahelyzet-beállító rendszerek részeként. A 44 mm széles poliészter hevederszalagok 2 bekötési pontot tartalmaznak: 1 hátsó fém D-gyűrűt és 1 mellső D-gyűrűt. A munkahelyzet-beállító derékövön további 2 bekötési pont található

35.390 Ft
A KRATOS 2 pontos teljes testheveder automatikus csattal a tökéletes megoldás minden olyan munkahely számára, ahol a leesés veszélye áll fenn. A heveder két rögzítő ponttal rendelkezik, amelyek közül az egyik a háton található D-gyűrűvel rögzíthető pont, a másik két mellkasra rögzíthető textilhurokkal ellátott a leesés megállításához.
37.990 Ft
A Cado Lemur rugalmas testheveder+öv a legújabb generációs munkavédelmi felszerelés, amelyet kifejezetten a magasban dolgozók számára terveztek. Ez a 5 pontos testhevederzet biztosítja a tökéletes biztonságot a munkavégzés során, míg az állítható váll-, comb- és mozgatható derékhevedereknek köszönhetően kényelmesen illeszkedik a testhez.
44.290 Ft