SYRMA 2 pontos teljes testheveder

A SYRMA 2 pontos teljes testheveder egy hatékony munkavédelmi eszköz, mely megállítja az esést és az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat elosztja az egész testre. Ideális választás lehet a leesés ellen védő és munkaterületet korlátozó rendszerek részeként.

A heveder 44 mm széles poliészter hevederszalagokból készül, mely biztosítja a tartósságot és a stabilitást. 2 bekötési ponttal rendelkezik: 1 hátsó fém D-gyűrű és 1 mellső D-gyűrű, így a felhasználó biztonságosan dolgozhat a magasban.

Cikkszám: 7SYRM10NSI
Gyártó: coverguard
Átlagos értékelés: Nem értékelt
20.190 Ft (15.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
SYRMA 2 pontos teljes testheveder
20.190 Ft (15.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az esésjelzők a hátsó pántokon segítenek a felhasználónak abban, hogy időben észrevegye az esés veszélyét. Az állítható váll-, és mellpántok, valamint a combhevederek kényelmes illeszkedést biztosítanak minden testalkat számára.

A hagyományos csatoknak köszönhetően a heveder könnyen fel- és levehető, így a munkafolyamatok hatékonyabbá válnak. A tépőzárral védett jelölés ellenőrzési naplóval rendelkezik, mely garantálja a biztonságos munkavégzést. Az élettartama 10 év, és egy méretben kapható.

A SYRMA 2 pontos teljes testheveder terhelhetősége 140 kg, szakítószilárdsága pedig 15 kN. A súlya mindössze 1,18 kg. Az EN 361: 2002 szabványnak megfelelően lett tesztelve és minősítve. Válassza a SYRMA hevedert, és legyen biztonságban a munkavégzés során!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!