Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
87.390 Ft (68.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Solano személyi visszahúzható zuhanásgátló - 2m

Ár:
87.390 Ft (68.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A SOLANO SZEMÉLYI VISSZAHÚZHATÓ ZUHANÁSGÁTLÓ - 2M egy megbízható biztonsági eszköz, amely lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést a magasban. A zuhanásgátló vízszintesen és függőlegesen is használható, így rugalmasan alkalmazható különböző munkaterületeken. A szalag 20 mm széles, és 6 méter hosszú, így elegendő mozgásteret biztosít a munkavégzéshez. Az éles szélek kockázata esetén (például tetőfedés) az eszköz különösen biztonságos, mivel szegélytesztelt hevederszalaggal rendelkezik.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 7SOLA10NSI
Gyártó: coverguard
Szállítási idő: 2-14 munkanap

Leírás

Könnyű, csak 2,4 kg súlyú, mégis stabil, és 100 kg terhelhetőséggel rendelkezik. A polimer műanyag ház és a forgószem biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Az acél karabiner és a forgószemes acél kampó lehetővé teszi a könnyű és gyors csatlakozást más biztonsági felszerelésekhez.Megfelel az EN360 szabványnak, ami garancia arra, hogy a termék megfelelően működik és biztonságosan használható. Az eszköz nem csak hatékony, hanem gazdaságos is, mivel élettartama 10 használat és 1 tárolás, így hosszú távon biztonságos használatot garantál. A SOLANO SZEMÉLYI VISSZAHÚZHATÓ ZUHANÁSGÁTLÓ - 2M a legjobb választás a magasban dolgozó szakemberek számára, akiknek fontos a biztonság és a megbízhatóság.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!