Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
55.790 Ft (43.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SIRIUS antisztatikus teljes testheveder

Ár:
55.790 Ft (43.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A SIRIUS antisztatikus teljes testheveder egy olyan biztonsági felszerelés, amelyet kifejezetten robbanásveszélyes környezetben való használatra terveztek. Az ATEX minősítés és az antisztatikus poliészter hevederszalagok garantálják a magas szintű biztonságot. Ez a kétpontos teljes testhevederzet megállítja az esést és az esés megállításánál jelentkező erőhatásokat elosztja az egész testre, így csökkenti a sérülések kockázatát. Az alumínium D-gyűrű és a két mellkasi hevederhurok biztosítják a megfelelő bekötési pontokat, míg a rozsdamentes, hagyományos acél csatok könnyen és gyorsan rögzítik a hevedert.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 7SIRI10NSI
Gyártó: coverguard
Szállítási idő: 2-14 munkanap

Leírás

Az állítható váll-, mell-, és combhevedereknek köszönhetően a SIRIUS antisztatikus teljes testheveder kényelmesen illeszkedik a testre. A 44 mm széles poliészter hevederszalagok és a >15kN szakítószilárdság garantálják a tartósságot, míg a 140 kg maximális kapacitás biztosítja a felhasználók biztonságát.A SIRIUS antisztatikus teljes testheveder az 2014/34/EK irányelvnek megfelelően II 2G EX H IIC T6 GB minősítéssel rendelkezik, és megfelel az EN 361:2002 szabványnak is. Ha biztonságra és megbízhatóságra van szüksége robbanásveszélyes környezetben, a SIRIUS antisztatikus teljes testheveder a legjobb választás.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!