Villanyszerelő cipő 1000 Volt

Villanyszerelő cipő 1000 Volt-ig szigetelt tulajdonsággal rendelkező speciális munkavédelmi cipőt kínálunk kaegóriánkban.MInd bevizsgált áramütés veszélye ellen, így biztonsággal használható villanyszerlési munkák során.
Rendezés:

A 1000 voltos szigetelt villanyszerelő cipőket  olyan szakembereknek ajánljuk, akik villamos berendezések közelében dolgoznak. Ezek a cipők megakadályozzák a villamos áram áramütést okozó hatását, mivel a cipő belsejében található szigetelő anyag megakadályozza az áram áramlását a testen keresztül.

A lábbelik anyaga rendkívül tartós, ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, hogy megfeleljenek az ipari használat követelményeinek. Az anyag rugalmas és könnyen tisztítható, így sokáig használható.

Az ilyen típusú cipők rendelkeznek acélbetétes lábujjvédelemmel, amely megakadályozza a sérüléseket, amelyeket esetleges leeső tárgyak okozhatnak. A cipő belsejében található talpbetét a lábak kényelmét biztosítja, és segít csökkenteni a fáradtságot és a stresszt az egész napos munkavégzés során.

Ezek a szigetelt villanyszerelő cipők a munkavállaló  biztonságát és kényelmét biztosítják, és különösen ajánlottak azoknak a szakembereknek, akik villamos berendezésekkel dolgoznak. A webáruházunkban számos stílus és méret közül lehet választani, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő cipőtaz adott feladathoz.