Munkavédelmi cipő

A munkavédelmi cipők  fontos kiegészítői a biztonságos munkavégzésnek. Webáruházunk széles választékban kínálja a kompozit, vízálló, prémium és S3 védelmi szabványnak megfelelő munkacipőket, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

A kompozit munkavédelmi cipő műanyag, üvegszál vagy szénszálas kompozit anyagokból készülnek, amelyek könnyűek és nagyobb védelmet nyújtanak, mint az acélbetétes bakancsok. Az ilyen típusú bakancsok a lábak és az ujjak sérülései ellen is védelmet nyújtanak.

A vízálló munkavédelmi cipő olyan anyagokból készítik, amelyek ellenállnak a víznek és a nedvességnek. Ezek a cipők általában vízálló membránnal vagy bevonattal rendelkeznek, amely megakadályozza a nedvesség bejutását a lábbelibe. Az ilyen típusú félcipők különösen hasznosak a kültéri munkavégzésnél vagy olyan munkakörülményeknél, amelyek nedvességgel járnak.

A prémium munkavédelmi cipők olyan kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak. Az ilyen típusú lábbelik magasabb árkategóriába tartoznak, de a megbízhatóságuk miatt sokak számára megéri az extra befektetés.

Az S3 szabványnak megfelelő munkavédelmi félcipők a legmagasabb védelmi szintet nyújtják. Az ilyen típusú lábbelik  rendelkeznek a kompozit vagy acélbetéttel, vízálló membránnal és kiváló minőségű anyagokkal, amelyek védelmet nyújtanak a különböző munkavégzés során előforduló sérülések ellen.

Webáruházunkban könnyen és gyorsan rendelhet kompozit, vízálló, prémium és S3 védelmi szabványnak megfelelő munkavédelmi cipőt, hogy biztonságosan végezhessék munkájukat. Válassza ki a legmegfelelőbbet saját maga számára, és biztos lehet benne, hogy megbízható és tartós védelmet nyújt a lábai számára.

Rendezés:

Porthos s3 src félcipő

Cikkszám:9AGL010
8.690 Ft

Milerite félcipő s1p src

Cikkszám:9MIL110
13.590 Ft

Galena s1p src félcipő

Cikkszám:9GAL1400
14.090 Ft

Rubis s3 ck női cipő

Cikkszám:9RUBL
19.090 Ft

Fluorite s1p src félcipő

Cikkszám:9FLU160
19.790 Ft

Sodalite s1p src félcipő

Cikkszám:9SODL500
19.890 Ft

Pegazus s3 ck src cipő

Cikkszám:9GANLEX16
20.990 Ft

schorl s3 src félcipő

Cikkszám:9SCH100
20.990 Ft