Prémium munkavédelmi bakancs

A prémium munkavédelmi bakancsok a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik a munkavédelmi lábbelik között. Ezek a bakancsok kiválóan alkalmasak a nehéz munkakörülmények között dolgozók számára, ahol a lábakat szélsőséges körülmények és veszélyek érhetik.

Ezek a bakancsok magas kiváló minőségű anyagokból készülnek, beleértve a tartós bőrt, a vízálló membránt és a kényelmes bélést. A lábakat védelmi fokozattal rendelkező, acélbetétes orr- és talplemezzel látják el, amelyek megvédik a lábakat az esetleges ütésektől és szúrásoktól.

A prémium munkavédelmi bakancsok kényelmesek és tartósak, amelyeket hosszú órákon keresztül lehet viselni. Az ergonomikus kialakítás és az összes hatékony biztonsági jellemző (pl. csúszásmentes talp, elektromos szigetelés) gondoskodik arról, hogy a munkavégzés során a lábak biztonságban legyenek.

Webáruházunkban számos prémium munkavédelmi bakancs áll rendelkezésre, amelyek különböző stílusokban és méretekben kaphatóak. Ezek a bakancsok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és széles körű biztonsági szabványoknak felelnek meg. A prémium munkavédelmi bakancsokkal könnyen megtalálható a tökéletes lábbeli, amely megfelel a munkavégzési igényeknek, stílusnak és kényelemnek egyaránt.

A biztonságos munkavégzéshez válassza webáruházunkat.

Rendezés:

Panda monviso s3 src bakancs

Cikkszám:0202001675
30.490 Ft

Marble s3 nubuk bakancs

Cikkszám:9MARH
34.990 Ft

Puma crossfit s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-633140
38.990 Ft

Puma rio fekete s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-632250
42.890 Ft

Puma krypton kék s3 munkabakancs

Cikkszám:PUM-634200
45.990 Ft

Puma amsterdam s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-632240
46.390 Ft

Puma dash wheat s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-633180
46.790 Ft

Puma cascades s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-630210
49.890 Ft

Puma conquest s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-630730
53.390 Ft

A prémium munkavédelmi bakancs a legjobb minőségű munkavédelmi lábbeli, amely megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és védelmi tulajdonságoknak. Ez a lábbeli olyan dolgozóknak készült, akik a legnehezebb munkakörülmények között dolgoznak, ahol a lábukat különleges védelemnek kell alávetni.

A prémium munkavédelmi bakancsok általában bőrből készülnek, amely a legjobb anyag a tartósság és a kényelem szempontjából. A bőr általában vízálló, ami azt jelenti, hogy a lábbeli nem ázik el esőben vagy vízben. A bőrből készült bakancsok erős és tartósak, és sok évig tartanak, még a legnehezebb munkakörülmények között is.

A prémium munkavédelmi bakancsok rendelkeznek különleges védelmi tulajdonságokkal is, amelyek megvédik a dolgozók lábát a különböző sérülésektől. Ezek közé tartozik a legmagasabb védelmi képesség  mint az S3  ami acél vagy kompozit lábujj-védelem, amely megvédi a lábujjakat az ütésektől és a nyomás alatt történő sérülésektől. A bakancsok talplemeze általában acéllemezből vagy kevlár anyagból készül, ami megvédi a láb talpát a szúrásoktól és a vágásoktól. Az ilyen talplemezek tartósak és rugalmasak, így a bakancsok kényelmesek és használhatóak maradnak a hosszú távon.

A prémium munkavédelmi bakancsoknak rendelkezniük kell a megfelelő minősítésekkel is, amelyek biztosítják a megfelelő védelmet a dolgozók számára. Az európai szabványok szerint a munkavédelmi lábbeliknek EN ISO 20345, EN ISO 20346 vagy EN ISO 20347 szerinti minősítéssel kell rendelkezniük. A prémium munkavédelmi bakancsok általában az EN ISO 20345-ös minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy képesek legalább 200 joules ütéselnyelésére és 15 kN nyomásállóságára.