Munkavédelmi bakancs

A munkavédelmi bakancsok fontos kiegészítői a biztonságos munkavégzésnek. Webáruházunk széles választékban kínálja a kompozit, vízálló, prémium és S3 védelmi szabványnak megfelelő bakancsokat, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

A kompozit munkavédelmi bakancsok műanyag, üvegszál vagy szénszálas kompozit anyagokból készülnek, amelyek könnyűek és nagyobb védelmet nyújtanak, mint az acélbetétes bakancsok. Az ilyen típusú bakancsok a lábak és az ujjak sérülései ellen is védelmet nyújtanak.

A vízálló munkavédelmi bakancsokat olyan anyagokból készítik, amelyek ellenállnak a víznek és a nedvességnek. Ezek a bakancsok általában vízálló membránnal vagy bevonattal rendelkeznek, amely megakadályozza a nedvesség bejutását a bakancsba. Az ilyen típusú bakancsok különösen hasznosak a kültéri munkavégzésnél vagy olyan munkakörülményeknél, amelyek nedvességgel járnak.

A prémium munkavédelmi bakancsok olyan kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és hosszú élettartamúak. Az ilyen típusú bakancsok magasabb árkategóriába tartoznak, de a megbízhatóságuk miatt sokak számára megéri az extra befektetés.

Az S3 szabványnak megfelelő munkavédelmi bakancsok a legmagasabb védelmi szintet nyújtják. Az ilyen típusú bakancsok rendelkeznek a kompozit vagy acélbetéttel, vízálló membránnal és kiváló minőségű anyagokkal, amelyek védelmet nyújtanak a különböző munkavégzés során előforduló sérülések ellen.

Webáruházunkban könnyen és gyorsan rendelhet kompozit, vízálló, prémium és S3 védelmi szabványnak megfelelő munkavédelmi bakancsokat, hogy biztonságosan végezhessék munkájukat. Válassza ki a legmegfelelőbb bakancsot a számára, és biztos lehet benne, hogy megbízható és tartós védelmet nyújt a lábai számára.

Rendezés:

Nacrite s1p src bakancs

Cikkszám:9NAC0100
7.190 Ft

Fw07 hegesztőbakancs s3

Cikkszám:FW07
17.590 Ft

Sardegna s3 src bakancs

Cikkszám:9GANLEX43
18.390 Ft

Panda monviso s3 src bakancs

Cikkszám:0202001675
30.490 Ft

Marble s3 nubuk bakancs

Cikkszám:9MARH
34.990 Ft

Puma crossfit s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-633140
38.990 Ft

Puma rio fekete s3 védőbakancs

Cikkszám:PUM-632250
42.890 Ft