Munkavédelmi lábbeli

Megtalálod mindenféle védelmi kategóriának megfelelő típusú munkabakancsot vagy munkafélcipőt kínálatunkban.Csak választanod kell a neked legmegfelelőbbet , akár acélkaplis vagy kompozit betétes de lehet épp üvegszálas orrmerevítős is esetenként. Az éles , hegyes tárgyak rátaposása sem jelent veszélyt számodra, mivel termékeink talpátszúrás ellen is védettek, acéltalplemezzel vagy  kevlártalplemezzel .

Rendezés:

Talpbetét filc

Cikkszám:GANLZT
790 Ft

Zokni comfort téli sötét

Cikkszám:GANZOKNI4
990 Ft

Zokni bamboussa

Cikkszám:BASG3-4
1.190 Ft

Zokni bambou

Cikkszám:BAMB3-4
1.490 Ft

Csizmabélés

Cikkszám:GAN959
2.390 Ft

Kerti pvc papucs zöld

Cikkszám:9GANLEU10
3.590 Ft

Pudu parafa pántos papucs

Cikkszám:020600038
5.390 Ft

Nacrite s1p src bakancs

Cikkszám:9NAC0100
7.190 Ft

Megtalálod mindeféle védelmi kategóriának megfelelő típusú munkabakancsot vagy munkafélcipőt kínálatunkban.Csak választanod kell a neked legmegfelelőbbet , akár acélkaplis vagy kompozit betétes de lehet épp üvegszálas orrmerevítős is esetenként. Az éles , hegyes tárgyak rátaposása sem jelent veszélyt számodra, mivel termékeink talpátszúrás ellen is védettek, acéltalplemezzel vagy  kevlártalplemezzel .

A munkavédelmi lábbeli az egyik legfontosabb védőeszköz a munkahelyeken. A lábbeli kiválasztása és viselése a munkáltatók és a dolgozók felelőssége is. A megfelelő lábbeli kiválasztása a munkakör, a munkakörülmények és a munkavégzési körülmények függvénye.

A munkavédelmi lábbeliknek többféle típusa van, amelyek mindegyike speciális védelmi tulajdonságokkal rendelkezik. Az általános munkavédelmi lábbeli a kényelmes, könnyű és tartós cipő, amely megfelel azoknak a munkaköröknek, amelyeknél a talaj egyenetlen vagy csúszós lehet. Ez a lábbeli általában nem rendelkezik különleges védelmi tulajdonságokkal, de biztosítja a megfelelő stabilitást és kényelmet a dolgozóknak.

A speciális munkavédelmi lábbeliknek olyan védelmi tulajdonságokkal kell rendelkezniük, mint például a lábujj- és talplemez-védelem, a csúszásmentes talp, a vízálló felsőrész vagy a hőálló felsőrész. Az ilyen lábbeliknek azonban lehetnek más speciális tulajdonságaik is, amelyek az adott munkakörhöz kapcsolódnak. Például az elektromos vezetőképesség, a kémiai és olajállóság, a tűzállóság vagy az antisztaikus tulajdonságok.

A munkavédelmi lábbeliknek meg kell felelniük bizonyos biztonsági előírásoknak is. Az európai szabványok szerint a munkavédelmi lábbeliknek EN ISO 20345, EN ISO 20346 vagy EN ISO 20347 szerinti minősítéssel kell rendelkezniük. Az EN ISO 20345-ös minősítés azt jelzi, hogy a lábbeli képes 200 joules ütéselnyelésére és 15 kN nyomásállóságára. Az EN ISO 20346-ös minősítés olyan lábbeliknél alkalmazható, amelyek a lábujjat 100 joules ütéselnyelésére és 10 kN nyomásállóságára képesek. Az EN ISO 20347-ös minősítés pedig olyan lábbelikre vonatkozik, amelyek nem rendelkeznek lábujj- és talplemez-védelemmel, de más védelmi tulajdonságokkal rendelkeznek.