Vegyszerálló kesztyű

Vegyszerálló kesztyű kategóriában a veszélyes anyagokkal foglalkozó munkvállalkóknak készült munkavédelmi kesztyűk közül választhatsz.PVC , neoprén, nitril alapanyagokból készülnek, esetenként púderezett, vagy textilhálóra mártott kesztyűket kínálunk.

Vegyszer- és saválló kesztyűk: Ezek a kesztyűk olyan anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a különböző vegyszereknek, savaknak és erős lúgoknak. Ezek a kesztyűk kiválóan alkalmazhatók ipari környezetben, ahol a kémiai anyagokkal történő érintkezés veszélye fennáll. Általában latex, neoprénnel vagy PVC-vel bélelt anyagokból készülnek, és erős, csúszásmentes felülettel rendelkeznek.

Lúgálló kesztyűk: Ezek a kesztyűk speciálisan úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak az erős lúgoknak és maró hatásuknak. A lúgálló kesztyűk általában neoprénből vagy nitrilből készülnek, amelyek rugalmasak és ellenállóak a korróziónak. A lúgálló kesztyűk használata fontos biztonsági intézkedés, különösen az ipari környezetben.

Olajálló kesztyűk: Az olajálló kesztyűk speciálisan úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak az olajoknak, a zsíroknak és a kenőanyagoknak. Ezek a kesztyűk általában neoprénből vagy nitrilből készülnek, amelyek ellenállóak az olajoknak és a korróziónak, és rendelkeznek csúszásmentes felülettel is. Az olajálló kesztyűk kiválóan alkalmasak az autóiparban, ahol az olajokkal és a kenőanyagokkal történő érintkezés gyakori.Összességében ezek a kesztyűk fontos védőfelszerelések az ipari környezetben és más helyeken, ahol a kémiai anyagokkal, savakkal, lúgokkal, olajokkal és

Rendezés: