Vágásbiztos kesztyű

A vágásbiztos textil kesztyűk olyan védőfelszerelések, amelyeket olyan munkáknál alkalmaznak, ahol fennáll a vágás vagy szúrás veszélye, például az élelmiszer-feldolgozásban, az építőiparban vagy az autóiparban.

A mártott kesztyűk a vágásbiztos kesztyűk egyik típusa, amelyek általában a tenyér és az ujjak részén vannak bevonva. A mártott kesztyűk különböző anyagokból készülhetnek, például latexből, nitrilből vagy poliuretánból, amelyek mindegyike biztosítják a megfelelő védelmet a vágások és szúrások ellen.

Ezeknek a kesztyűknek a védőrétege nagyon erős, így képesek ellenállni a különböző sérüléseket okozó anyagoknak, mint például a kések, tűk, üvegek vagy rozsdamentes acél. A mártott kesztyűk ugyanakkor rugalmasak és kényelmesek, így a viselőjük könnyen mozoghat és dolgozhat bennük, egésznapos viseletre tervezve.

A vágásbiztos textil kesztyűk számos típusa elérhető a piacon, amelyek különböző védőrétegekkel rendelkeznek, attól függően, hogy milyen anyagokkal kell dolgozni. Ebből mutatunk be jó néhányat kategóriánkban.

Rendezés: