Szerelő kesztyű

A mártott szerelő kesztyű olyan védőkesztyű, amelyet általában ipari környezetben használnak a kéz és az ujjak védelmére, valamint a jobb fogás biztosítására. A kesztyű kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a sérüléseknek.

A kesztyű fő jellemzője a mártás, amely során a kesztyűbe egy speciális anyagot (általában latexet, nitrilt vagy poliuretánt) merítenek, hogy javítsák a fogást és növeljék az ellenállást a káros anyagokkal szemben. A mártásnak köszönhetően a kesztyű ellenállóbbá válik a mechanikai hatásokkal és a vegyi anyagokkal szemben, valamint javítja a vízlepergetést, hogy a felhasználók száraz maradjanak.

Az ilyen típusú kesztyűk általában ellenállnak a szakadásnak és a kopásnak, és kiválóan használhatók az ipari és a gépészeti munkák során, valamint olyan tevékenységekhez, mint az autószerelés, az áramkör szerelése és az anyagmozgatás. A kesztyűk rendkívül fontosak lehetnek az egészség és a biztonság szempontjából, és azok számára ajánlottak, akik munkájuk során veszélyes anyagokkal dolgoznak vagy érintkeznek.

Rendezés: