Mártott kesztyű

A mártott kesztyűk olyan védőkesztyűk, amelyek különböző anyagokba vannak mártva, hogy javítsák a tapadást és a kopásállóságot, és biztosítsák a kényelmet és a védelmet a különböző tevékenységek során. A textilre mártott kesztyűk számos fajtája létezik, amelyek alapanyaguk és felhasználási területük szerint csoportosíthatók.

Az egyszerhasználatos mártott kesztyűk általában olcsóbbak és vékonyabbak, ezért általános használatra ajánlottak. Ideálisak az élelmiszer-feldolgozás, a gyógyszeripar és az orvosi területekhez, vegyi laboratóriumokba vagy általános célokra ahol szükség van a szennyeződés megelőzésére és fontos a nagyon jó fogás érzékelés.

A mártott latex kesztyűk nagyon rugalmasak és tartósak, emellett kiválóan ellenállnak a szakításnak és a kopásnak. Az általános használat mellett használják őket az gépiparban és az élelmiszer-feldolgozó iparban, az építőiparban, az autóiparban és a vegyiparban is emelett általános célokra is kiváló választás.

A mártott nitril kesztyűk hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a latex kesztyűk, azonban ellenállóbbak az olajokkal, a savakkal és az abrazív anyagokkal szemben. Emiatt az autóiparban, az építőiparban, a vegyiparban, a gyógyszeriparban és az élelmiszer-feldolgozó iparban is alkalmazzák nagy mennyiségben.

A poliuretán (PU) mártott kesztyűk nagyon vékonyak és puha tapintásúak. Ezek a kesztyűk ellenállnak a szakításnak, a kopásnak és az olajnak is. Az általános használaton kívül az elektronikai és a finommechanikai iparban is alkalmazzák őket.Legkedveltebb munkavédelmi szerelő kesztyű kínálatunkból.

A vegyszerálló PVC mártott kesztyűk olyan nehéz környezetben is használhatók, ahol a vegyszerek, olajok, savak vagy lúgok jelen vannak. A PVC anyag ellenálló az erős savaknak és lúgoknak is. Ezek a kesztyűk általában a vegyiparban,  és a hulladékkezelő iparban használatosak.

Rendezés: