Hőálló kötött kesztyű

A hőálló textil kesztyűk kiváló egyéni védőfelszerelések, amelyeket különféle ipari körülmények között használnak. Ezek a kesztyűk olyan anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és a forró anyagoknak akár 500 celsius fokig. A hőálló textil kesztyűk általában szálas anyagokból, például  aramidból vagy üvegszálas szövetből készülnek, amelyek ellenállnak az égésnek és a hőmérsékletnek.

Ezek a kesztyűk kiválóan alkalmazhatók olyan munkakörnyezetekben, ahol magas hőmérséklettel és forró anyagokkal kell dolgozni, például az égetési folyamatoknál, sütőiparban vagy üveg iparban. A kesztyűk rendelkeznek csúszásmentes felülettel, ami fontos a biztonságos fogás érdekében. A kesztyűk általában könnyűek és kényelmesek viselni, de ugyanakkor tartósak és ellenállóak az égésnek és magas hőmérsékletnek.

Fontos megjegyezni, hogy a hőálló textil kesztyűk csak korlátozott mértékben védik a kezeket az égés és a hőmérséklet ellen. A hőálló kesztyű kiválasztásánál figyelem be kell venni a várható hőmérsékletet, 100 celsius, 350 celsius vagy  500 celsius foknak illetve kontakt vagy sugárző hőnek van kitéve a munkát végző személy, és emellett  a megfelelő használat biztosítja a kiváló védelmet és biztonságot a munkahelyen.

Rendezés: