ATG MaxiCut kesztyű

ATG MaxiCut kesztyű  felveszi a kéz formáját - ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet.A legújabb szövési technológia - segítségével sima és lekerekített ujjbegyek hozhatók létre, mely javítja az ujjbegyek érzékenységét.360°-os szellõzés - A szabadalmaztatott mikrohab bevonatunk elvezeti a nedvességet és a hőt a bőrtől, ezáltal optimális kézhőmérsékletet biztosít a produktív munkavégzéshez.  Innovatív szálak - A CUTtech® egyesíti a kiváló minőségű fonalakat és szálakat, hogy biztosítsa a vágás elleni védelem különböző szintjeit, amelyet a magas fokú kényelem és a felhasználó elégedettségének filozófiája vezérel.

Rendezés:

A bőrt hagyományosan gyakran alkalmazták vágásvédelmet igénylő esetekben. Ennek oka azonban más anyagok hiánya volt az évtizedekkel korábbi piacon. CUTtech technológiánk egyesíti a kiváló minőségű fonalakat és szálakat, hogy biztosítsa a vágás elleni védelem különböző szintjeit, amelyet a magas fokú kényelem és a felhasználó elégedettségének filozófiája vezérel. Ezek jelentősen megelőzik a korábbi bőrkesztyűket. Kesztyűink egyúttal olyan kényelmesek is, hogy precíziós kézi munkához sem kell őket levenni.

A MaxiCut® termékvonal egyesíti az AIRtech® technológiát, amely a teljes kézfelület 360 fokos szellőzését jelenti.Felveszi a kéz formáját - ezáltal csökkenti a kéz fáradását és növeli a kényelem-érzetet.