Softshell átmeneti kabát, dzseki

A softshell átmeneti kabát egy olyan ruhadarab, amely kényelmet és védelmet nyújt az átmeneti időszakokban, amikor a hőmérséklet változékony lehet. Általában könnyű, rugalmas anyagokból készül, amelyek ellenállnak az enyhe esőnek és szélnek, ugyanakkor mégis légáteresztőek, így kényelmes viseletet biztosítanak.

A softshell kabátok több rétegű anyagból készülnek, amelyek a következő funkciókat biztosítják:

  1. Külső réteg: A külső réteg általában szélálló és vízlepergető anyagból készül, hogy megvédje a viselőjét az időjárás viszontagságaitól.

  2. Középső réteg: A középső réteg az, ami a kabát melegét és szigetelését biztosítja. Általában vastagabb anyagból készül, mint a külső réteg.

  3. Belso réteg: A belső réteg puha, légáteresztő anyagból készül, amely kényelmes viseletet biztosít.

A softshell kabátok sokféle kialakításban elérhetők, például zippzárral vagy gombbal záródnak, kapucnival vagy anélkül, és több zsebbel rendelkezhetnek. A munkavédelmi softshell kabátok általában extra védelmet is biztosítanak, például láthatósági fényvisszaverő csíkkal rendelkeznek a nagyobb biztonság jegyében. 

Rendezés:
Softshell alapanyagú átmenti kabátaink mérsékelten vízlepergető és szélálló tulajdonságaival le fog nyűgözni.A jó kinézet mellett kényelmes, komfortos lesz egész napod.Könnyen megszokod hamar a kedvenc munkaruhád lesz.Sok féle megtalálható kínálatunkaban zippzáras, bebújós, női és férfi fazonos is van.Biztosan nem tévedsz ha softshell kabátunkból választasz