Hűtőházi ruha

A hűtőházi ruházat olyan munkaruházat, amelyet hideg környezetben dolgozók viselnek, például hűtőházban, fagyasztóban vagy szabadtéri hideg időjárásban. A hűtőházakban dolgozók számára kifejlesztett ruházat célja, hogy melegen tartsa őket, valamint védelmet nyújtson a hideg és nedvesség ellen.

Ez a fajta munkaruha  általában vastag, szigetelt anyagból készül, amelyek számos réteget tartalmaznak a hő megtartása és a hideg kizárása érdekében. A kabátok, dzsekik, nadrágok és overallok belső béléssel vagy töltőanyaggal rendelkeznek, amelyek melegen tartják a testet.

Fontos szempont a mozgásszabadság, mivel a munkavégzés során sokkal nehezebb lehet mozogni a vastag, szigetelt ruházatban. Ezért a hűtőházi ruházat legtöbbször nagyobb méretben készül, hogy a dolgozók kényelmesen tudjanak mozogni benne.

A hideg elleni ruházat kiegészítői közé tartozhatnak a kesztyűk, sapkák és sálak, amelyek további védelmet nyújtanak a hideg ellen. Ezek a kiegészítők gyakran tartalmaznak szigetelő rétegeket és vízálló anyagokat, hogy a dolgozók teljesen védettek legyenek a hideg és a nedvesség ellen.

Összességében a hűtőházi ruházat kényelmes, biztonságos és megbízható védelmet nyújt a hideg környezetben dolgozók számára, és fontos szerepet játszik a munkavédelmi előírásoknak való megfelelésben is.

Ne habozz tovább, válassz te is a hűtőházi ruházatunk közül, és élvezd a kellemes viseletet a hideg időszakban is! Rendeld meg most, és garantáltan elégedett leszel a minőséggel és a szolgáltatásunkkal!

Rendezés:

Beaver-hűtőházi nadrág

Cikkszám:57649-54
18.290 Ft

Beaver-hűtőházi dzseki

Cikkszám:57639-44
21.290 Ft

Beaver hűtőházi kabát

Cikkszám:57629-33
22.490 Ft

Beaver-hűtőházi kezeslábas

Cikkszám:57619-24
34.890 Ft

Cs10 hűtőházi kabát

Cikkszám:CS10
49.190 Ft

Cs11 hűtőházi nadrág

Cikkszám:CS11
50.690 Ft

Cs12 hűtőházi overál

Cikkszám:CS12
82.490 Ft

A hűtőházi ruha kategóriában olyan termékek találhatóak, amelyek kifejezetten hideg környezetben történő munkavégzéshez készültek. Ide tartoznak a hűtőházi dzsekik, kabátok, nadrágok, overálok, sapkák, kesztyűk és cipők. Ezeknek a ruházatoknak az anyagai általában vastagabbak, a bélések pedig melegebbek, hogy megfelelő védelmet és kényelmet biztosítsanak a dolgozóknak.

Az ilyen típusú ruházatnak többféle kialakítása is lehet. Vannak olyan termékek, amelyek teljes testfedést biztosítanak, mint például az overálok, míg mások csak a felső testet védenek, mint a dzsekik és kabátok. A hűtőházi ruházat nagy része kifejezetten vízhatlan vagy vízálló, hogy megakadályozza a nedvesség behatolását és a hideg hatását.

A hűtőházi ruha kategóriában található termékek általában speciális előírásoknak és szabványoknak is megfelelnek, hogy biztonságosak legyenek a hideg környezetben történő munkavégzés során.

Válogass a széles választékunkból, és találd meg azokat a ruhadarabokat, amelyek a leginkább megfelelnek a számodra! Legyen szó hűtőházi kabátról, nadrágról vagy overall-ról, nálunk biztosan megtalálod a számodra tökéletes darabot. Az állandóan frissülő készletünknek köszönhetően mindig találsz olyan termékeket, amelyek megfelelnek az igényeidnek, legyen szó az anyag minőségéről, a funkcionalitásról vagy a designról.