Egyszerhasználatos overál

Az egyszerhasználatos overál általában vékony és könnyű anyagból készül, mint például a polipropilén vagy a polietilén. Az anyagok általában fehérek vagy kék színűek, de lehetnek más színek is. Az overál felső része hosszú ujjakkal és kapucnival rendelkezik, hogy a felhasználó fejét és testét teljes egészében lefedje és védje. Az alsó része a lábakat teljes egészében beborítja, és lábujjakkal vagy lábfejeken gumírozással van ellátva, hogy a ruha ne csússzon fel.

Legtöbbször cipzárral záródik az elülső részen, hogy könnyen fel lehessen húzni. Az ujjain és lábszáron kis gumírozások találhatók, amelyek segítenek a ruhát szorosan illeszteni, így a káros anyagok vagy kórokozók ne tudjanak bejutni a ruházat alá. Könnyen eltávolítható, és az egyszer használatos jelleg miatt nincs szükség mosásra vagy tisztításra.

Kényelmes és könnyű viseletet biztosít, és általában szabad mozgást tesz lehetővé. Az overál általában uniszex kialakítású, és számos méretben kapható, így a felhasználó könnyen megtalálhatja a megfelelő méretet. Számos iparágban és munkakörben használatos, például az egészségügyben, az élelmiszeriparban, az autóiparban, az építőiparban, az ipari fertőtlenítésben, és sok más iparágban, ahol a higiéniai előírások betartása fontos.

Megóvja a viselőjének ruházatát a szennyeződésektől, és biztonságot nyújt a fröccsenő vegyi anyagokkal, fertőzésekkel vagy más veszélyekkel szemben. Emellett az eldobható overál használata védelmet nyújt az üzemnek vagy intézménynek, mivel megakadályozza, hogy a látogatók által hozott szennyeződések bejussanak a helyiségbe.

Rendezés: