MPL Csomagautomata, PostaPont és postán maradó

MPL csomagautomata/csomagpont/postán maradó szállítás

Magyarország Kormánya a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet (Postai kormányrendelet) módosítását követően 2024. március 28-tól minden magyarországi webshop esetében előírja az MPL szállítási lehetőségek felajánlását. A Kamino kkt mint jogkövető vállalkozás a vedoeszkozbolt.hu webáruházban a Kormányrendeletben előírt időponttól (2024. március 28-tól) elérhetővé teszi az MPL házhozszállítás lehetőségét. 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy mivel minden magyarországi webáruház számára előírja a fent említett Kormányrendelet az MPL szállítás felajánlását a vásárlók számára, ez extrém terhelésnek teheti ki az MPL hálózatát. Így a webshopban jelzett szállítási időt MPL szállítás választása esetén nem tudjuk garantálni. MPL szállítás esetén a webáruházban a termék adatlapjánál jelzett várható szállítási időn felül +2-3 munkanap szállítási idővel lehet számolni. A tényleges kézbesítési időre befolyásunk nincs. Az esetleges több munkanapos szállítási késedelemért felelősséggel nem tartozunk. 

Fontos információ a csomag átvételéhez!

A kiválasztott MPL Csomagautomata telítettsége esetén az MPL a legközelebbi PostaPontra, vagy postán maradó csomagátvételi lehetőségre irányíthatja át a csomagját. Ilyen esetben a hatályos postai rendelkezések értelmében a csomag átvételéhez fényképes iratot kérhetnek. Kérjük hogy a csomag átvétele előtt készítsd elő fényképes igazolványod, amennyiben a címzett cég, akkor az átvételhez vidd magaddal az aláírási címpéldányt, vagy egy meghatalmazást.és vidd magaddal a sikeres csomagátvétel érdekében.