Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
65.090 Ft (51.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Mintaka elektromosan szigetelő teljes testhevederzet

Ár:
65.090 Ft (51.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Coverguard Mintaka elektromosan szigetelő teljes testhevederzetet azért tervezték, hogy megakadályozza az esést és az esésből adódó erők eloszlását az egész testre, így tökéletes megoldás munkahelyeken, ahol elektromos veszély fenyeget. Az összes alapanyaga nem vezető, és dielektromos ellenállása akár 12 kV is lehet.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 7MINT10NSI
Gyártó: coverguard
Szállítási idő: 2-14 munkanap

Leírás

A 44 mm széles szigetelő poliészter hevederek és a hagyományos csatok biztosítják a stabilitást és a könnyű beállítást. A Coverguard Mintaka két bekötési ponttal rendelkezik: egy D-gyűrű a hátán és két hevederhurok a mellkasán, valamint két D-gyűrű a munkahelyzet-beállító derékövön. Az állítható méretű munkahelyzet-beállító deréköv széles háttámasszal és szerszámtartókkal rendelkezik, hogy kényelmesebbé tegye a munkát. Az állítható váll- és mellpántok, valamint a combhevederek biztosítják a tökéletes illeszkedést, míg az elasztikus vállpántok lehetővé teszik a szabadabb mozgást és a nagyobb komfortérzetet. A Coverguard Mintaka súlya 2,28 kg, és élettartama 10 év. Maximális teherbírása 140 kg. Az EN361 és az EN358 szabványoknak megfelelően lett tervezve és gyártva. Válassza a Coverguard Mintaka elektromosan szigetelő teljes testhevederzetet, hogy biztonságban és kényelemben dolgozhasson az elektromos veszélyt potenciálisan hordozó területeken.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!