Légzésvédő

A légzésvédő eszközök a munkahelyen fellépő levegőszennyezés elleni védekezésre szolgálnak. Az ilyen eszközök között a legelterjedtebbek a maszkok és az álarcok.Légzésvédő kartegóriánkban bemutatjuk a létező összes légzésvédő típust

Rendezés:

3M 2125 p2 szűrőbetét

Cikkszám:3M_2125
1.890 Ft

3M 2135 p3 szűrőbetét

Cikkszám:3M_2135
2.290 Ft

6res120nsi ffp2 nr pormaszk

Cikkszám:6RES120NSI
2.990 Ft

A légzésvédő eszközök a munkahelyen fellépő levegőszennyezés elleni védekezésre szolgálnak. Az ilyen eszközök között a legelterjedtebbek a maszkok és az álarcok.

A maszkok lehetnek egyszer használatosak, vagy többször használhatóak, a fél vagy egészálarcok cserélhető szűrőbetétesek, amelyek a levegőben található káros anyagokat szűrik ki. A maszkoknak különböző besorolási rendszerei vannak, amelyek a szűrés hatékonyságát jelzik. Az FFP2 besorolású maszk például nagyon hatékonyan szűri ki a részecskéket és a káros anyagokat, és ezért az egészségügyi dolgozók és az építőiparban dolgozók általában ezt használják.

A fél és teljesálarcok általában nagyobb védelmet nyújtanak, és lehetnek teljes arcot fedőeszközök vagy félmaszkok . Ezek a eszközök általában szűrőbetéttel vannak ellátva, amely szűri a levegőben található káros anyagokat.

A légzésvédő eszközök széles körét és alkalmazási területeit, valamint azok előnyeit és korlátait kategóriáinkban részletezzük. Fontos hangsúlyozni, hogy a légzésvédő eszközök helyes használata és karbantartása elengedhetetlen az optimális védelem biztosítása érdekében. Az alkalmazásra vonatkozó szabályokat és előírásokat mindig be kell tartani a biztonságos használat érdekében.