Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Villanyszerelő bakancs 1000 VOLT

Villanyszerelő bakancs 1000 Volt-ig szigetelt tulajdonsággal rendelkező speciális munkavédelmi bakancsot kínálunk kaegóriánkban.MInd bevizsgált áramütés veszélye ellen, így biztonsággal hsználható villanyszerlési munkák során.

Rendezés:

A 1000 voltos szigetelt villanyszerelő bakancsokat olyan szakembereknek ajánljuk, akik villamos berendezések közelében dolgoznak. Ezek a bakancsok megakadályozzák a villamos áram áramütést okozó hatását, mivel a cipő belsejében található szigetelő anyag megakadályozza az áram áramlását a testen keresztül.

A bakancsok anyaga rendkívül tartós, ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, hogy megfeleljenek az ipari használat követelményeinek. Az anyag rugalmas és könnyen tisztítható, így könnyen fenntartható.

Az ilyen típusú bakancsok rendelkeznek acélbetétes lábujjvédelemmel, amely megakadályozza a sérüléseket, amelyeket esetleges leeső tárgyak okozhatnak. A cipő belsejében található talpbetét a lábak kényelmét biztosítja, és segít csökkenteni a fáradtságot és a stresszt az egész napos munkavégzés során.

Ezek a szigetelt villanyszerelő bakancsok a munkaerő biztonságát és kényelmét biztosítják, és különösen ajánlottak azoknak a szakembereknek, akik villamos berendezésekkel dolgoznak. A webáruházunkban számos stílus és méret közül lehet választani, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő bakancsot az adott feladathoz.