Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

S1P munkacipő beltéri munkához

Munkavédelmi cipő beltéri munkához S1P  kategóriában  széles választékban találhatók ninősített munkacipők, amelyek a legjobb védelmet nyújtják a különböző munkaterületeken előforduló sérülésekkel szemben. Ezek a cipők magas szintű védelmet biztosítanak a lábnak és a bokának, így ideálisak beltéri munkákhoz.

A S1P minősítésű munkacipők számos védelmi funkcióval rendelkeznek, például acélbetétes lábujjvédővel, talpátszúrás elleni védelemmel, ütéselnyelő sarokkal és vízálló felsőrésszel. Ezek a funkciók hatékonyan védenek a különböző veszélyektől, például az éles tárgyaktól, a nedvességtől és a csúszós felületektől.

A  munkacipőink különösen népszerűek az építőiparban, a nehéziparban, a logisztikai és raktározási szektorban, valamint az építőipari munkák során. Ezek a cipők rendkívül tartósak és kényelmesek, így a hosszú órákat igénylő munkavégzés során is biztosítják a megfelelő kényelmet és védelmet.

Rendezés:
Cikkszám: 9GYP210
25.190 Ft
Cikkszám: PUM-643060-43
41.890 Ft
Cikkszám: PUM-643610-42 S1P
33.690 Ft
Webáruházunkban könnyen és gyorsan elérhető, így könnyen rendelhet S1P minősítésű munkacipőket. Válogasson széles kínálatunkból, és biztosítsa magának és munkatársainak a megfelelő védelmet a munkahelyen!