Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Kratos kényelmes kétpontos pilótazáras heveder automatikus csatokkal

Ár:
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Kratos kényelmes kétpontos pilótazáras heveder automatikus csatokkal a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, amely tökéletes kombinációja az esés letartóztatásának, munka pozicionálásának, mentésnek és a kötélhez való hozzáférés alkalmazásának. A vállszíjpántok kombinációs csatokkal vannak ellátva, amelyek egyszerű beállítást tesznek lehetővé, és automatikus csatok vannak a combpántokon, hogy biztonságosan és kényelmesen álljon be az optimális pozícióba. A heveder 4 szerszámtartó hevederhurokkal és 3 szerszámtartó gyűrűvel van felszerelve, így extra karabinerek és tartozékok is megtarthatóak rajta.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: KRA-FA1020601A
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. június 05.
Gyártó: Kratos-safety

Leírás

Az acél hármas akcióreteszelő karabiner segítségével a heveder könnyen fel- és eltávolítható. A Keylock típusú karabiner közvetlenül a ventrális rögzítési pont fölé helyezve segít biztosítani a maximális biztonságot. A heveder lágy párnázása a váll-, derék- és lábpántokon pedig további kényelmet nyújt, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet dolgozni. Ez a heveder megfelel az EN361:2002, EN358:1999 és EN813 2008 szabványoknak, és a legfeljebb 140 kg súlyú felhasználók számára ajánlott. A mérete L-XXL, így kényelmesen illeszkedik a testhez, és biztosítja az optimális mozgásszabadságot. Ha a legjobb minőségi hevedert keresi, amely kényelmes és biztonságos, akkor a Kratos kényelmes kétpontos pilótazáras heveder automatikus csatokkal a legjobb választás.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Hasonló termékek

A Kratos 5 pontos testheveder elülső bekötési ponttal egy rendkívül kényelmes felfüggesztésű testheveder, amely automatikus csatokkal van felszerelve. A testheveder D-gyűrűs rögzítőpontjai megtalálhatók a háton és a szegycsonton, illetve további egy hasi D-gyűrűvel egészítették ki a derékmagasságban levő kötélhez csatoláshoz és két oldalsó D-gyűrűvel a munkapozíció rögzítéséhez. Az állítható váll-, comb-, és derékpántok segítenek a kényelmes pozíció beállításában. A testheveder ideális zuhanásgátlásnak, munkapozíciók rögzítéséhez, valamint mentésnek és kötélelérési alkalmazásokhoz.
59.990 Ft
Az Fp19 Portwest comfort plus testheveder 4 pontos egy ergonomikusan tervezett testheveder, amely a felhasználói kényelmet szem előtt tartva készült. Az állítható, párnázott és szellőző váll, mellkas, derék és lábhevederek maximális kényelmet biztosítanak az egész napos munkában. Ez a heveder többféle kapcsolódási ponttal rendelkezik, többek között egy hátsó D-gyűrűvel, két oldalsó munkahelyzet beállító D-gyűrűvel, valamint felső és alsó mellkasi D-gyűrűvel. A fém gyorskioldó csatoknak köszönhetően a heveder könnyen felvehető. Ezenkívül a heveder szerszámtartókkal is ellátott, így a munkaeszközök mindig kéznél lesznek.
53.690 Ft
Ismerd meg az Irudek WIND BLUE 2 testhevedert, amely a tökéletes választás azoknak, akik biztonságosan és kényelmesen szeretnének dolgozni magasban! Ez a testheveder rendelkezik 1 hátsó rögzítési ponttal, 1 hátsó pozícionáló övvel és 2 oldalsó "D" rögzítőgyűrűvel a pozicionáláshoz. Az állítható hevederek a vállaknál, a lábaknál és a mellkasnál kényelmesen illeszkednek, és az öv és a lábak csatjai automatikusan működnek, hogy egyszerűen és gyorsan beállíthasd a testhevedert.
67.690 Ft
A Coverguard Mintaka elektromosan szigetelő teljes testhevederzetet azért tervezték, hogy megakadályozza az esést és az esésből adódó erők eloszlását az egész testre, így tökéletes megoldás munkahelyeken, ahol elektromos veszély fenyeget. Az összes alapanyaga nem vezető, és dielektromos ellenállása akár 12 kV is lehet.
68.090 Ft
Kratos 2 pontos teljes testheveder széles vállpánttal segít a biztonságos magassági munkák elvégzésében. Az egyik rögzítőpont a háton található D-gyűrűvel, míg a másik a szegycsonton található textilhurokkal ellátott pont a leesés megállításához. Az öv további két oldalsó D-gyűrűvel és három automatikus csattal rendelkezik a munkapozíció rögzítéséhez. Az állítható váll-, comb-, és derékpántok lehetővé teszik a testheveder kényelmes pozícióba állítását.
50.490 Ft
Az Irudek testheveder WIND BLUE 3 tökéletes megoldás a magas magasságokban dolgozó szakemberek számára. Ez a testheveder magas szintű biztonságot és kényelmet nyújt, ami nélkülözhetetlen a nehéz munkában. A heveder 1 hátsó rögzítési ponttal, 1 hátsó rögzítési ponttal, 1 ventrális „D” gyűrűvel az üléshez és 2 oldalsó „D” rögzítési gyűrűvel a pozícionáláshoz rendelkezik. Az állítható hevederek a vállon, a combon és a mellkason a felhasználó kényelmére szolgálnak.
69.590 Ft
Ha a magasban végzett munkához biztonságos és kényelmes felszerelésre van szüksége, a Cado Panther beülős testheveder az ideális választás. Ez a 3+2 pontos, teljes testhevederzet stabilitást és biztonságot nyújt a munkavégzés során. Az állítható 45 mm-es poliészter hevederekkel ellátott váll-, comb- és derékhevederek testre szabhatók.
48.690 Ft
Az IRUDEK HEVEDER EXPERT PRO 200 HÁTSÓ RÖGZÍTÉSI PONTTAL egy kiváló minőségű termék, amely ideális választás minden olyan munkavédelmi szakember, hegymászó vagy más extrém sportok kedvelője számára, akik a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet keresik.
47.590 Ft
Fedezd fel a Cado Koala testhevederzetet, ami tökéletes választás a biztonságos munkavégzéshez! Ez a 5 pontos testhevederzet állítható váll- és combhevederekkel rendelkezik, valamint teljes biztonsági mellhevederrel, amely 45 mm széles poliamidból készült. A két mellső hevederhurkos és az egy hátsó alu fémgyűrűs felfüggesztési pont biztosítja a megfelelő felfüggesztést és stabilitást a munkavégzés során
47.090 Ft
Azok számára, akik magasan dolgoznak és számukra a kényelem és biztonság kiemelten fontos, a Cado Lizard rugalmas testheveder+öv kiváló választás. A heveder poliészterből készült, és testalkattól függetlenül igazodik az illető testéhez a 45 mm-es rugalmas váll-, állítható comb- és mozgatható derékhevederekkel. Az oldalsó- és mellső bekötési pontok mellett egy fém hátsó bekötési ponttal is rendelkezik.
47.090 Ft
Azok számára, akik magasan dolgoznak és számukra a kényelem és biztonság kiemelten fontos, a Cado Lizard rugalmas testheveder+öv kiváló választás. A heveder poliészterből készült, és testalkattól függetlenül igazodik az illető testéhez a 45 mm-es rugalmas váll-, állítható comb- és mozgatható derékhevederekkel. Az oldalsó- és mellső bekötési pontok mellett egy fém hátsó bekötési ponttal is rendelkezik.
47.090 Ft
A Cado Lemur rugalmas testheveder+öv a legújabb generációs munkavédelmi felszerelés, amelyet kifejezetten a magasban dolgozók számára terveztek. Ez a 5 pontos testhevederzet biztosítja a tökéletes biztonságot a munkavégzés során, míg az állítható váll-, comb- és mozgatható derékhevedereknek köszönhetően kényelmesen illeszkedik a testhez.
44.290 Ft