Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
20.090 Ft (15.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Kratos 2 pontos testheveder 1 munkahelyzet pozicionáló övvel

Ár:
20.090 Ft (15.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A Kratos 2 pontos testheveder 1 munkahelyzet pozicionáló övvel ideális választás azok számára, akik biztonságosan és kényelmesen szeretnének dolgozni magasban. Ez a testheveder két rögzítő ponttal rendelkezik, egyik a háton található D-gyűrűvel, míg a másik két mellkasra rögzíthető textilhurokkal ellátott a leesés megállításához, valamint két oldalsó D-gyűrű szolgálja a munkapozíció rögzítését.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: KRA-FA1020300
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 05.
Gyártó: Kratos-safety

Leírás

Az állítható comb- és deréköv, csúszólapok és mellkasi heveder segíti a kényelmes pozíció beállítását, míg a váll és combszíjak biztosítják a minél jobb rögzíthetőséget. Több szerszámtartó hurokkal és gyűrűvel kiegészítve, hogy mindig kéznél legyen az Ön számára szükséges felszerelés. Kényelmesen elhelyezett ülőpánttal rendelkezik, amely még nagyobb kényelmet biztosít munka közben. A Kratos 2 pontos testheveder 1 munkahelyzet pozicionáló övvel maximum 140 kg súlyig használható, és megfelel az EN 361:2002 és az EN 358:2018 szabványoknak. Válassza ezt a testhevedert, hogy biztonságban érezhesse magát munka közben és minden magasban végzett munka egyszerű és kényelmes legyen.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Hasonló termékek

Az IRUDEK LIGHT PLUS 4 TESTHEVEDER egy kiváló minőségű és rendkívül funkcionális két színű heveder, amely tökéletes választás a munkavédelmi szakemberek, hegymászók és más extrém sportok kedvelői számára. Ez a heveder nagy biztonságot és kényelmet nyújt, így biztos lehet benne, hogy bármilyen kihívással szemben áll is, Ön biztonságban lesz.
19.990 Ft
Ismerkedj meg a Portwest Fp14 teljes testhevederrel, amely ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes és biztonságos munkát tesz lehetővé. A lélegző munkahelyzet beállító derékrésznek köszönhetően hosszabb ideig is használható anélkül, hogy diszkomfort érzetet okozna. A tartós fém csatokkal és könnyű hozzáféréssel ellátott heveder hátsó D-gyűrűvel és munkahelyzet beállító két D-gyűrűvel rendelkezik, hogy mindenféle munkavégzéshez használható legyen.
17.290 Ft
Vásárolja meg a Polaris 2 teljes testhevederzetet derékövvel, és biztos lehet benne, hogy a legmagasabb szintű biztonságot kapja munkahelyén. Ez a teljes testhevederzet alkalmas leesés elleni védelemre és munkahelyzet-beállító rendszerekhez is. Az állítható mellpánt és a combhevederek különböző színűek, így könnyen beállíthatóak a megfelelő méretre. A 44 mm széles poliészter hevederszalagok biztosítják a tartósságot és a biztonságot.
17.090 Ft
Az FP17 Portwest Comfort teljes testheveder egy ergonomikus kialakítású és könnyen használható eszköz a biztonságos munkavégzéshez. A heveder bélelt és lélegző munkahelyzet beállító övvel rendelkezik, amely tartós fém csatokkal és könnyű hozzáférési pontokkal van ellátva.
15.290 Ft
Keres egy olyan teljes testhevederzetet, amely biztosítja a maximális védelmet és kényelmet a munkavégzés során? A Cado Colt5 teljes testhevederzet biztosítja mindkettőt. Az állítható hosszúságú váll- és combhevederek és a komfortpárnázatú deréköv garantálja a kényelmes és testre szabott illeszkedést. Az antisztatikus heveder az elektrosztatikus feltöltődés ellen véd a robbanásveszélyes környezetben
14.490 Ft
A Fp15 Portwest testhevederzet munkaövvel ergonomikus kialakítással rendelkezik, és a lélegző munkahelyzet beállító derékrész, a tartós fém csatok és a könnyű hozzáférés garantálják a felhasználó kényelmét és biztonságát. A testhevederzet hátsó D-gyűrűvel és két munkahelyzet beállító D-gyűrűvel rendelkezik. A váll, mellkas, derék és combrész állítható, hogy még kényelmesebb legyen a használata. Az ellenőrző fedél védi a termék címkéjét a károsodástól.
28.190 Ft
A Kratos 2 pontos heveder mellkasi övvel egy rendkívül biztonságos és kényelmes munkaeszköz, amelyet a leesés megállításához és a munkapozíció rögzítéséhez terveztek. A heveder két rögzítőponttal rendelkezik, egy D-gyűrűvel a háton és egy mellkasra rögzíthető D-gyűrűvel a leesés megállításához. Az oldalán található további két D-gyűrű pedig a munkapozíció rögzítését szolgálja. Az állítható váll- és combpántok segítenek a kényelmes pozíció beállításában, míg a váll- és combszíjak biztosítják a minél jobb rögzíthetőséget.
28.790 Ft

A ZOSMA teljes testheveder munkahelyzet-beállító övvel és derékövvel az esés elleni védelem és a munkahelyi biztonság megteremtésének kulcsfontosságú eleme. Az esés megállításakor fellépő erőhatásokat az egész testre elosztja, így minimalizálva az eséssel járó sérülések lehetőségét.

A termék alkalmazható leesés ellen védő és munkahelyzet-beállító rendszerek részeként. A 44 mm széles poliészter hevederszalagok 2 bekötési pontot tartalmaznak: 1 hátsó fém D-gyűrűt és 1 mellső D-gyűrűt. A munkahelyzet-beállító derékövön további 2 bekötési pont található

35.390 Ft
Az Fp18 Portwest testhevederzet 3 pontos, univerzális teljes testheveder egy extra komfortos, párnázott ülővel és hátrésszel rendelkező termék, amely kiváló felhasználói kényelmet biztosít. A heveder állítható, így könnyen testre szabható a használó számára. Ez a heveder három különböző D-gyűrűvel rendelkezik: egy hátsó D-gyűrűvel, amely lehetővé teszi a heveder könnyű csatlakoztatását az alkalmazottakhoz, valamint két munkahelyzet beállító D-gyűrűvel és két mellkasi hurk-ponttal, amelyek a testheveder kényelmes testre állítását teszik lehetővé. A heveder Magyarországon 5 pontos testhevederként vált ismertté, és a hátsó szerszámtartó fém gyűrűkkel további kényelmi szintet biztosít.
40.890 Ft
A Cado Lemur rugalmas testheveder+öv a legújabb generációs munkavédelmi felszerelés, amelyet kifejezetten a magasban dolgozók számára terveztek. Ez a 5 pontos testhevederzet biztosítja a tökéletes biztonságot a munkavégzés során, míg az állítható váll-, comb- és mozgatható derékhevedereknek köszönhetően kényelmesen illeszkedik a testhez.
44.290 Ft
A Cado Lemur rugalmas testheveder+öv a legújabb generációs munkavédelmi felszerelés, amelyet kifejezetten a magasban dolgozók számára terveztek. Ez a 5 pontos testhevederzet biztosítja a tökéletes biztonságot a munkavégzés során, míg az állítható váll-, comb- és mozgatható derékhevedereknek köszönhetően kényelmesen illeszkedik a testhez.
44.290 Ft
Azok számára, akik magasan dolgoznak és számukra a kényelem és biztonság kiemelten fontos, a Cado Lizard rugalmas testheveder+öv kiváló választás. A heveder poliészterből készült, és testalkattól függetlenül igazodik az illető testéhez a 45 mm-es rugalmas váll-, állítható comb- és mozgatható derékhevederekkel. Az oldalsó- és mellső bekötési pontok mellett egy fém hátsó bekötési ponttal is rendelkezik.
47.090 Ft