Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
31.400 Ft (24.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db

IRUDEK TIGER 2.5 VISSZAHÚZHATÓ ZUHANÁSGÁTLÓ

Ár:
31.400 Ft (24.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Az IRUDEK TIGER automata-visszahúzható zuhanásgátló az egyik legjobb választás a magasban dolgozók számára, amely garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot. A zuhanásgátló 2,5 méter hosszú és 50 mm széles hevederszalaggal rendelkezik, amely energiaelnyelővel van ellátva, hogy csökkentse a zuhanás energiáját. Az eszköz egy karabiner REF 981-vel és egy forgókarabinerrel van ellátva, amely megakadályozza a hevederszalag tekeredését.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 100307700028
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. június 01.
Gyártó: Irudek

Leírás

A műanyag ház 15 kN szakítószilárdsággal rendelkezik, amely biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet. A maximális dinamikus fékerő 6 kN, amely biztosítja a zuhanásgátló hatékonyságát. Az energiaelnyelő részt közvetlenül a testheveder bekötési pontjához kell csatlakoztatni, és a maximális terhelés 140 kg. Az eszköz rendelkezik esésjelzővel, amely figyelmeztet a zuhanás veszélyére. Azonban nem ajánlott vízszintes használatra. Az eszköz élettartama 10 év + 1 tárolás, és megfelel az EN355 és EN362 szabványoknak, amelyek garantálják a biztonságos használatot. Az IRUDEK TIGER automata-visszahúzható zuhanásgátló az ipari karbantartás, építkezések, szerelési munkák és egyéb magasban végzett munkák során biztonságot és védelmet nyújt. Válassza ezt az eszközt, ha biztonságos és hatékony zuhanásgátlóra van szüksége!

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Hasonló termékek

Toplock w3 visszahúzható heveder energiaelnyelővel, 2,5m
 
• visszahúzható zuhanásgátló, 2,5 m hosszú 45 mm széles hevederszalaggal, energiaelnyelővel, két karabinerrel (71110, 71114)
• műanyag ház • 15 kN szakítószilárdság, max. 6 kN di­namikus fékerő
 
34.990 Ft
A Kratos visszahúzható zuhanásgátló heveder 2,5 méter hosszú, és kiválóan alkalmas magasban végzett munkákhoz. Az eszköz tartalmaz egy védőburkolatot és egy 45 mm energiaelnyelőt, valamint egy FA 50 101 17 acél karabinert, amely rögzítőelemként szolgál a kábelköteghez. A heveder alapanyaga polietilén védőház, valamint poliamid és poliészter heveder. Az eszköz bruttó súlya 1,2 kg, és az EN360 : 2002 szabványnak megfelelően készült.
37.390 Ft
A FP48 visszahúzható zuhanásgátló egy nagy teljesítményű esésbiztosító, amely ideális azok számára, akiknek biztonsági igényei magasak. Ez a termék megfelel az EN360 és EN362 szabványoknak, és két méter hosszú, automatikusan visszahúzódó, erős hevederszalagot tartalmaz, melynek két standard karabínerrel és energiaelnyelővel van ellátva.
55.190 Ft
Az Euros 2m visszahúzható zuhanásgátló a legjobb választás az ipari karbantartási feladatokhoz, vagy bármilyen helyzetben, ahol a lábak szintjén kell csatlakoztatni a kikötési ponthoz. Ez a termék biztosítja a mozgásszabadságot, miközben magas szintű biztonságot nyújt. Az éles szélek kockázata esetén (például tetőfedésnél) az élekhez szegélytesztelt, 20 mm széles Technora hevederszalag garantálja a maximális biztonságot.
59.990 Ft
Fedezze fel az Olympe-S2 visszahúzható zuhanásgátlót, mely kényelmes és biztonságos zuhanásgátló megoldást kínál. A polimer burkolat és a hevederes zsinór kombinációja könnyű és kompakt, így kényelmes viselet egész napos munka során is. A zuhanásgátló maximális hossza 2 méter, heveder szélessége pedig 20 mm, így tökéletesen alkalmas függőleges és vízszintes használatra is. A minimális törési szilárdsága nagyobb, mint 15 kN, ami a biztonságos használat alapja.
60.390 Ft
A Kompakt és könnyű Olympe-S2 zuhanásgátló ideális megoldást nyújt az emelő munkaállványokhoz. A zuhanásgátló 1.75 m hosszú és 21 mm széles hevederből készült, tartós polimer burkolattal. A textilhüvely védelemmel ellátott külső energiaelnyelő biztosítja a biztonságos zuhanás megelőzését. Az egy darab negyedfordulatosan záródó karabiner és az aluminium negyedfordulatú reteszelő kampó forgó FA 50 221 17-ben, kapunyitással 17mm biztosítják a könnyű csatlakozást.
62.590 Ft

FP40 Visszahúzható zuhanásgátló

Rendkívül erős nylon anyagból készülő hevederszalaggal, acél karabínerrel ellátott zuhanásgátló.

63.890 Ft
A Kompakt és könnyű Olympe-S2 behúzható zuhanásgátló ideális választás a magasban dolgozók számára. A polimer burkolat és hevederes zsinór könnyű és tartós, a külső energiaelnyelő pedig extra védelmet nyújt. A kivehető textilhüvely tovább növeli a tartósságot és az élettartamot. A csavaros rögzítésű FA 50 101 17 karabinerrel és forgóval a rögzítés végén, valamint negyedfordulatosan rögzítő kampóval FA 50 221 17 elforgatható horoggal a rögzítési oldalon biztosítja a könnyű és hatékony használatot.
65.490 Ft
Az IRUDEK KARBOR 6 visszahúzható zuhanásgátló a magasban dolgozók számára kiváló biztonságot nyújt. A teherbírása akár 140 kg is lehet, és a munkahossza 6 méterre terjed. A centrifugális erőféknek köszönhetően a munkavégzés kényelmes és biztonságos. A zuhanásgátló függőleges használatra alkalmas, és a polyészter szalagja szélessége 25 mm. A 6 kN di­namikus fékerő pedig megfelelő biztonságot nyújt az esetleges esések esetén.
77.890 Ft
A CADO-W6 visszahúzható zuhanásgátló az ideális választás a biztonságos magassági munkákhoz. A 6 méter hosszú, 17 mm széles poliészter-kevlar hevederszalag biztonságosan tartja a munkavégzőt, miközben a rugós tartódobja automatikusan le- illetve feltekerve feszesen tartja a kötélzetet. A műanyag ház és a 12 kN szakítószilárdság biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.
81.990 Ft
Fedezd fel a Helixon visszahúzható zuhanásgátlójának legújabb változatát, amelyet kizárólag függőleges használatra terveztek! A termék tökéletes megoldást nyújt a magasban dolgozóknak, akiknek fontos a biztonság és a kényelem. A 3.5 méter hosszú drótkötél horganyzott acélból készült, és ellenálló külső energiaelnyelővel rendelkezik. A burkolat strapabíró és robosztus polimerből készült, és hordozható fogantyúval van felszerelve.
84.590 Ft
Az IRUDEK KARBOR 6SE visszahúzható zuhanásgátló az ideális megoldás a magasban dolgozók számára, akik biztonságos munkavégzést szeretnének. A termék teherbírása 100 kg, és 6 méteres munkahosszal rendelkezik, így biztosítva a megfelelő mozgásteret a munkához. A centrifugális erőfékkel működő mechanika biztonságos és sima esésféket garantál, amely megakadályozza a lezuhanást.
86.590 Ft