Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
86.590 Ft (68.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db

IRUDEK KARBOR 6SE visszahúzható-autómata zuhanásgátló 6 m

Ár:
86.590 Ft (68.181 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Az IRUDEK KARBOR 6SE visszahúzható zuhanásgátló az ideális megoldás a magasban dolgozók számára, akik biztonságos munkavégzést szeretnének. A termék teherbírása 100 kg, és 6 méteres munkahosszal rendelkezik, így biztosítva a megfelelő mozgásteret a munkához. A centrifugális erőfékkel működő mechanika biztonságos és sima esésféket garantál, amely megakadályozza a lezuhanást.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 100307700069
Gyártó: Irudek
Szállítási idő: 2-14 munkanap

Leírás

A zuhanásgátló szalagja 25 mm szélességű, és 6 kN dinamikus fékerővel rendelkezik, ami nagyobb biztonságot nyújt a felhasználó számára. Az alsó karabiner forgó acélból készült, és esésjelzővel van ellátva, így könnyen csatlakoztatható a megfelelő biztonsági felszerelésekhez. A műanyag ház 15 kN szakítószilárdsággal rendelkezik, és a termék megfelel az EU szabvány EN 360 VG 11.060:2014 előírásainak, ami garantálja a termék minőségét és biztonságát.Az IRUDEK KARBOR 6SE visszahúzható zuhanásgátló vízszintes és függőleges használatra is alkalmas, és biztonságosan használható az előírásoknak megfelelő teljes testhevederzettel és egyéb megfelelő biztonsági felszerelésekkel együtt. Az élettartama 10 használat + 1 tárolás, így hosszú éveken át biztonságosan és hatékonyan használható a magasban történő munkákhoz. Válassza az IRUDEK KARBOR 6SE visszahúzható zuhanásgátlót, és élvezze a biztonságos és hatékony munkavégzést a magasban!

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!