Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Hírek

Meleg nyári időben milyen nadrágot ajánlanánk?

Meleg nyári időben milyen nadrágot ajánlanánk?

2023. 05. 23. 07:46:00 admin

Ahogy közeledik a nyári időszak, sokan keresik az ideális nadrágot a kényelem és a stílus egyensúlyának megtalálásához. Különösen a munkavállalók számára, akik a nyári hónapokban is aktívan dolgoznak, fontos a megfelelő munkavédelmi rövidnadrág választása. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a nyári munkavédelmi rövidnadrág kínálatunkat, és kifejtjük a fajtákat, alapanyagokat, kiviteleket, valamint a felhasználási területeket.

A nyári munkavédelmi rövidnadrágok széles választékát kínáljuk ügyfeleink számára. Az alábbiakban részletesen tárgyaljuk a legfontosabb szempontokat:

 

Milyen esőkabátot vegyek?

Milyen esőkabátot vegyek?

2023. 05. 15. 09:56:00 admin

Az esőkabátok olyan ruhadarabok, amelyek megvédik a testünket az eső és a nedvesség ellen. Az esőkabátok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kabát célját, a fajtákat, az anyagokat és a kialakítást, valamint azt, hogy milyen munkavédelmi helyzetekben lehetnek szükségünk esőkabátra.

 

 

Milyen a lángálló ruha?

Milyen a lángálló ruha?

2023. 05. 09. 07:04:00 admin

A lángálló ruha egy olyan védőruházat, amely megvédi a viselőjét a lángoktól és a magas hőmérséklettől. A célja, hogy csökkentse a sérülések kockázatát olyan munkakörökben, ahol a munkavállalók kitéve vannak a tűznek, például a tűzoltóknál, ipari munkásoknál és hadseregben.

Miért fontos a lángálló ruha használata?

Miért fontos a lángálló ruha használata?

2023. 04. 15. 10:53:00 admin

A lángálló ruha használata kritikus jelentőségű azokon a munkahelyeken, ahol a dolgozók ki vannak téve a tűz, a robbanás, az erős hőmérséklet-változások és más veszélyeknek, amelyek lángokat és hőt bocsátanak ki. A lángálló ruhák speciális anyagból készülnek, amelyek ellenállnak az égésnek és a hőnek, és segítenek megvédeni a dolgozókat a sérülésektől, amelyeket az ilyen típusú kockázatok okozhatnak.

Lángálló ruha  amunkavédelemben.

Kellemes Húsvéti Ünnepet!

Kellemes Húsvéti Ünnepet!

2023. 04. 07. 18:15:00 admin

A húsvéti ünnep világszerte a keresztény vallás egyik legnagyobb és legfontosabb ünnepe, amely a Jézus Krisztus feltámadását ünnepli. Az ünnep időpontja minden évben változik, és a tavaszi napéjegyenlőség után esik, általában március végétől április elejéig.

Új webáruház

Új webáruház

2019. 11. 11. 11:00:50 kamino
Elindult frissített áruházunk !
Portwest 2020 uj termekek

Portwest 2020 uj termekek

2019. 11. 11. 10:59:19 kamino
Megérkezett az új termékek rövidített katalógusa 
Árukereső.hu Árukereső.hu