Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hegesztő- lángálló ruházat

A hegesztő lángálló ruha kategóriájában számos termék áll rendelkezésre, például kabát, nadrág, póló és kiegészítők, mint például bakancsok, kesztyűk, hegesztő pajzsok, szemüvegek.  Ezek a termékek külön-külön vagy szettben is megvásárolhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót a biztonságos hegesztő munkához.
Lángálló antisztatikus munkaruha

Lángálló antisztatikus munkaruha

Lángálló antisztatikus munkaruha | Hegesztő- lángálló ruházat
Rendezés:
Cikkszám: 57455-58
10.490 Ft

A hegesztő lángálló ruha kategória olyan ruházatokat foglal magába, amelyeket a hegesztő munka során használnak a munkavállalók. Ezek a ruhák kifejezetten a hegesztés során fellépő veszélyek ellen nyújtanak védelmet, például a hőhatások, szikrák, fémolvadékok és közvetlen lánghatások ellen.

A hegesztő lángálló ruhák többféle anyagból készülnek, például poliészterből, pamutból, kevlárból vagy nomexből. Fontos, hogy a kiválasztott anyag megfelelő védelmet nyújtson, de ugyanakkor kényelmes és lélegző legyen a viselője számára.

Ezek a ruhák általában cipzáros záródással, tépőzáras zsebekkel, mandzsettákkal és egyéb praktikus funkciókkal rendelkeznek, hogy a munkavégzés során is megfelelően biztosítsák a dolgozók védelmét és kényelmét.

A hegesztő lángálló ruha kategóriájában számos termék áll rendelkezésre, például overall, kabát, nadrág, póló és kiegészítők, mint például bakancsok, kesztyűk Ezek a termékek külön-külön vagy szettben is megvásárolhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót a biztonságos hegesztő munkához.