Hegesztő- lángálló ruházat

A hegesztő lángálló ruha kategóriájában számos termék áll rendelkezésre, például kabát, nadrág, póló és kiegészítők, mint például bakancsok, kesztyűk, hegesztő pajzsok, szemüvegek.  Ezek a termékek külön-külön vagy szettben is megvásárolhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót a biztonságos hegesztő munkához.
Rendezés:

Hegesztő karvédő - csatos

Cikkszám:GAN57541
7.590 Ft

Hegesztő bőrkabát

Cikkszám:57455-58
10.490 Ft

Fr35 bizflame pro kabát

Cikkszám:FR35
17.290 Ft

Hegesztő bőrnadrág

Cikkszám:GAN57464-67
22.090 Ft

A speciális alapanyagból készült lángálló munkaruha, véd hegesztéskor a fröccsenő olvadékok ellen, Jó hasznát veszed flexeléskor a pattogó szikrák ellen, és villanyszerelőknek is ajánlott az ívvédő ruha viselete.Súlyos balesetektől védhet meg ez a kényelmes, egésznapra tervezett praktikusan kialakított sokzsebes munkaruha.

A hegesztő lángálló ruha kategória olyan ruházatokat foglal magába, amelyeket a hegesztő munka során használnak a munkavállalók. Ezek a ruhák kifejezetten a hegesztés során fellépő veszélyek ellen nyújtanak védelmet, például a hőhatások, szikrák, fémolvadékok és közvetlen lánghatások ellen.

A hegesztő lángálló ruhák többféle anyagból készülnek, például poliészterből, pamutból, kevlárból vagy nomexből. Fontos, hogy a kiválasztott anyag megfelelő védelmet nyújtson, de ugyanakkor kényelmes és lélegző legyen a viselője számára.

Ezek a ruhák általában cipzáros záródással, tépőzáras zsebekkel, mandzsettákkal és egyéb praktikus funkciókkal rendelkeznek, hogy a munkavégzés során is megfelelően biztosítsák a dolgozók védelmét és kényelmét.

A hegesztő lángálló ruha kategóriájában számos termék áll rendelkezésre, például overall, kabát, nadrág, póló és kiegészítők, mint például bakancsok, kesztyűk Ezek a termékek külön-külön vagy szettben is megvásárolhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót a biztonságos hegesztő munkához.