Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
24.590 Ft (19.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fp25whr dupla végű rögzítő kötél

Ár:
24.590 Ft (19.362 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Az P25 Dupla végű rögzítő kötél egy Y formájú kötél, amely két 180cm hosszú elasztikus gumi végződéssel rendelkezik. Az energiaelnyelő anyag hatékony védelmet nyújt a zuhanásból adódó sérülések ellen.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: FP25WHR
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.990 Ft
Várható szállítás: 2023. június 05.
Gyártó: portwest

Leírás

A kötél karabinerrel van ellátva, így könnyen és biztonságosan csatlakoztatható más eszközökhöz, például zuhanásgátló hevederekhez vagy munkavédelmi sisakokhoz. Az EN355 szabványnak megfelelően tesztelt és jóváhagyott kötél maximális biztonságot és megbízhatóságot nyújt azoknak, akik magasban dolgoznak vagy más veszélyes környezetekben vannak kitéve. Az anyaga nylon, amely tartós és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Hasonló termékek

A kétágú energiaelnyelő egy 1,5 méter hosszú és 44 mm széles kernmantle kötél, amely két különböző típusú csatlakozóval van ellátva. Az egyik végén egy darab acél csavaros rögzítésű karabiner, FA 50 101 17 található, míg a másik végén két darab acél állványhorog, FA 50 207 55. A kötél varrásvédett és erős átlátszó takaróhüvellyel van ellátva, hogy a legjobb időtállóságot biztosítsa.
25.790 Ft
Az FP75 kétágú energiaelnyelő heveder egy magas színvonalú biztonsági eszköz, amely kétágú hevederzettel rendelkezik. A hevedert kapcsos horog és rugalmas szárvégekkel ellátott akasztóhorgos karabinerek teszik biztonságos és stabil rögzítésre alkalmassá a munkavégzés során.
26.690 Ft
A FAGUS KÉTÁGÚ ENERGIAELNYELŐS Y KÖRSZÖVÖTT KÖTÉL egy erős energiaelnyelős kötél, amely leesés esetén csökkenti a testre ható erőket <6 kN mértékre, és biztosítja a haladásnál állandó kikötést. A kötél 11 mm átmérőjű poliamid körszövött kikötőkötélből áll, mindhárom végén megerősített kötélszemmel és energiaelnyelővel.
27.790 Ft
A LAURUS energiaelnyelős kétágú Y hevederszalag egy kiváló minőségű biztonsági eszköz, amely megfelel az EN 355:2002 szabványnak. A 30 mm széles és 2,0 m hosszú hevederszalag poliészterből készült, és energiaelnyelős kétágú Y kialakítású, amely lehetővé teszi a biztonságos csatlakozást és kikötést.
28.390 Ft
Az ASTUN 363 egy Y alakú energiaelnyelős kötél, amely zsinóros kialakítású és képes csökkenteni az ütközés hatását akár 6 kN-ig. A kötél tervezése során kiemelt szerepet kapott az esések megelőzése és biztonságos munkavégzés magasban. A termék megfelel az EN 355 és EN 362 szabványoknak, valamint kétágú modelleink a VG11.063:2014 szabvány követelményeinek is eleget tesznek.
18.990 Ft
A Kratos energiaelnyelő kötél egy nagy szakítószilárdságú, 1,5 méter hosszú kernmant kötél, amely villás energiaelnyelővel van ellátva. A kötél csatlakozói egy darab acél csavaros rögzítésű karabinerrel, FA 50 101 17, és a másik végén két darab acél állványhoroggal, FA 50 207 55 rendelkeznek.
30.590 Ft
Az Irudek 363 kétágú energiaelnyelő kötél egy 45 mm széles és 340 mm hosszú fekete poliamid anyagból készült hevederszalag. Mindkét végén hurok található, és az energiaelnyelő hevederszalag mindkét végén összehajtható hurokkal rendelkezik. A biztonság érdekében a kötél védőréteggel és biztonsági varrással van ellátva. A kötél átmérője 12 mm, és megfelel az EN355 és EN362 EU szabványoknak.
18.490 Ft

Y kikötő biztosító kötél, két karabínerrel, körszövött kötéllel, lezuhanás elleni védelemehez, testhevederekhez ajánlott.

 

17.990 Ft
A FP51 kétszárú energiaelnyelővel ellátott heveder tökéletes választás magasban végzett munkákhoz. A kettős végződésű heveder 180 cm hosszú, így könnyen alkalmazkodik a munkaterület méretéhez. A heveder anyaga poliészter, amely nagy szakítószilárdságot és tartósságot biztosít. A heveder két karabinerrel és acélzárral van ellátva, amelyek biztosítják a megfelelő rögzítést.
16.590 Ft
Az Olea energiaelnyelős kétágú y kötél egy magas minőségi szabványoknak megfelelő zuhanásgátló rendszer, mely csatlakozó elemként funkcionál, és állandó kikötést biztosít haladás közben. A kötél 11 mm átmérőjű körszövött kötél, mely megerősített kötélszemekkel van ellátva a végein. Az energiaelnyelő kötél a szabvány előírásainak megfelelően csökkenti a testre ható erők nagyságát (< 6 kN), amennyiben a felhasználó leesik.
34.090 Ft
Ez a termék speciálisan a hegesztési munkákhoz vagy forró környezetben végzett munkákhoz lett tervezve. Az energiaelnyelős kötél Aramid alapanyagból készült, amely 371°C-ig lángálló.
44.090 Ft