Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

 

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki előreutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása az GLS futárszolgálattal történik. . A csomagok kézbesítése munkanapokon történik idő megjelölés nélkül. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok a feladóhoz visszaszállításra kerül .Ezzel kapcsolatos információ adásban keresse ügyfélszolgálatunka. 

Részben történő teljesítés a gyorsabb kiszolgálás érdekében történik. Ilyen esetben a vevőt nem terheli szállítási vagy bármely más többletköltség. Ilyen alkalmakkor a szállítási költséget az eladó az első csomagra számlázza ki, a fennmaradó részre nem kerül szállítási díj felszámítása, az adott rendelésszámhoz tartozó termékek esetében.

Előreutalás esetén, amennyiben a teljesítés meghiúsul, a termékek vételára visszautalásra kerül a megrendelő részére.

  Szállítási díjak:

Szállítási díjaink az ország területén egységesek,  bruttó 1990-Ft/ alkalom ( rendelés szám ) . Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.További információ az ÁSZF-ben Szállítási módok menüpontban.