Fizetés, szállítás

 

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki előreutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása az GLS futárszolgálattal történik. . A csomagok kézbesítése munkanapokon történik idő megjelölés nélkül. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok a feladóhoz visszaszállításra kerül .Ezzel kapcsolatos információ adásban keresse ügyfélszolgálatunka. 

Részben történő teljesítés a gyorsabb kiszolgálás érdekében történik. Ilyen esetben a vevőt nem terheli szállítási vagy bármely más többletköltség. Ilyen alkalmakkor a szállítási költséget az eladó az első csomagra számlázza ki, a fennmaradó részre nem kerül szállítási díj felszámítása, az adott rendelésszámhoz tartozó termékek esetében.

Előreutalás esetén, amennyiben a teljesítés meghiúsul, a termékek vételára visszautalásra kerül a megrendelő részére.

 

GLS házhozszállítás részletek itt

GLS CsomagPont és Csomagautomata részletek itt

MPL házhozszállítás részletek itt

MPL Csomagautomata, PostaPont és postán maradó. részletek itt

FOXPOST csomagautomata. részletek itt

 

Szállítási díjak:

Szállítási díjaink az ország területén egységesek,  bruttó 2600-Ft/ alkalom ( rendelés szám ) . Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.További információ az ÁSZF-ben Szállítási módok menüpontban.