Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

 

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki előreutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása az MPL futárszolgálattal történik. . A csomagok kézbesítése munkanapokon történik idő megjelölés nélkül. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok az értesítőn szereplő  Postahivatalban átvehető.Ezzel kapcsolatos információ adásban keresse ügyfélszolgálatunka. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terhelhetjük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani mely tartalmazza az újraküldés költségét!Ezt abban az esetben is kiszámlázzuk , ha az eredeti rendelés „díjmentes  szállítással” volt jegyezve.

Részben történő teljesítés a gyorsabb kiszolgálás érdekében történik. Ilyen esetben a vevőt nem terheli szállítási vagy bármely más többletköltség. Ilyen alkalmakkor a szállítási költséget az eladó az első csomagra számlázza ki, a fennmaradó részre nem kerül szállítási díj felszámítása, az adott rendelésszámhoz tartozó termékek esetében.

Előreutalás esetén, amennyiben a teljesítés meghiúsul, a termékek vételára visszautalásra kerül a megrendelő részére.

  Szállítási díjak:

Szállítási díjaink az ország területén egységesek, bruttó 2600 Ft/ alkalom ( rendelés szám ) . Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.