Sötétített szemüveg

Sötétített szemüveg kategóriában a munkavédelmi napszemüvegek széles kínálatát ajánljuk,Az erős napfény elleni védelem eszközeit itt megtalálod, állítható szárú és dönthető kivitel szilikon szárral a jobb tapadás miatt. Rendelj még ma webáruházunkból!  
Rendezés:

Astrilux - színezett

Cikkszám:60523
1.290 Ft

A jó sötétített munkavédelmi szemüvegnek számos fontos jellemzője van, amelyekre figyelni kell a megfelelő választás érdekében. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos szempontot:

  1. Megfelelő védelem: A sötétített szemüvegnek biztosítania kell a szükséges védelmet a szemnek az UV-sugárzás, az infravörös sugárzás, a káros kémiai anyagok és a szilárd részecskék ellen. A megfelelő védelem érdekében fontos, hogy a szemüveg megfelelően illeszkedjen az arcra, és ne engedjen be a káros anyagokból vagy sugárzásból.

  2. Sötétségi fok: A munkakörnek megfelelő sötétségi fokkal kell rendelkeznie a szemüvegnek. Ez a sötétségi fok általában a szabványosított DIN érték alapján határozható meg, és azt jelzi, hogy a szemüveg milyen mértékben sötétíti el a fényt. A sötétített munkavédelmi szemüvegek különböző sötétségi fokokkal rendelkezhetnek, és fontos, hogy a megfelelő sötétséget válasszuk a munkakörnek megfelelően.

  3. Anyag és kialakítás: A szemüveg anyagának tartósnak és karcállónak kell lennie, hogy megfelelő védelmet nyújtson a szemnek hosszabb ideig tartó használat során. A szemüveg kialakítása is fontos, és meg kell felelnie az ergonómiai és a komfort igényeknek.