FFP3 maszk

FFP3 maszk kategóriában találod a maximális védelem mellett, azt a szelepes maszkot, mely könnyebbé teszi a kilégzést.  A legapróbb részecskék elleni védelemmel  biztonságban végezheted munkádat, vagy hobbidat, zárt vagy nyitott térben is.Válaszd a legjobbat!
Rendezés:

Az FFP3 maszk a legmagasabb védelmi osztályba tartozó részecskeszűrő maszkok egyike, amelyek hatékonyan szűrik a levegőben található szálló porokat, gázokat, gőzöket.  Az FFP3 minősítés azt jelzi, hogy az adott maszk legalább 99%-os szűrőképességgel rendelkezik a 0,3 mikrométeres részecskékkel szemben. Az FFP3 maszkok kifejezetten azok számára ajánlottak, akik magas kockázattal vannak kitéve a káros anyagoknak, például a vegyiparban dolgozók és az építőiparban munkát vállalók..

Az FFP3 maszkokat általában a veszélyes anyagokkal dolgozó személyek használják, a  maszkokat a munkavédelmi előírásoknak megfelelően kell használni, és csak akkor nyújtanak hatékony védelmet, ha a maszk helyesen illeszkedik az archoz. Az FFP3 maszkok általában nem újrahasználhatók, egyhasználatosak.

Az FFP3 maszkok használatának jellemzői közé tartozik az állítható orrnyeregtartó, az elasztikus gumipántok biztosítják a szoros illeszkedést az archoz. Az FFP3 maszkok általában megbízhatóbb védelmet nyújtanak az FFP2 és az FFP1 maszkokhoz képest, mivel nagyobb szűrőkapacitásuk van és magasabb minősítéssel rendelkeznek.