FFP1 maszk

FFP1 védelem kategóriában találod a koszos, poros munkádhoz megfelelő szelepes vagy szelep nélküli, kimondotttan porszűrésre alkalmas félálarcokat.Gumipánttal stabilan az arcodon marad bármilyen testhelyzetben. Válasszd a neked megfelelőt kedvező online áron áruházunkból!

Rendezés:

Az FFP1 maszk az egyik leggyakrabban használt részecskeszűrő maszk, amely védelmet nyújt a levegőben található kisebb részecskékkel szemben. Az FFP1 minősítés azt jelzi, hogy az adott maszk legalább 80%-os szűrőképességgel rendelkezik a 0,3 mikrométeres részecskékkel szemben.Létezhet szelepes vagy szelep nélküli változat a könnyebb kilégzésért.

Az FFP1 maszk általában azokban az iparágakban használatos, ahol a por és a kisebb részecskék okozhatnak egészségkárosodást. Például a fa- és fémiparban, az építőiparban, vagy a mezőgazdaságban.

Az FFP1 maszk jellemzői közé tartozik a könnyű súly, az állítható orrnyeregtartó és az elasztikusgumipánttal szereltek. A maszkok anyaga általában nem szőtt textília, amely lehetővé teszi a légzés számára szükséges levegő áramlását, miközben a szűrőréteg megakadályozza a káros részecskék belélegzését.

A maszkokat rendszeresen kell cserélni, amikor nedvességet éreznek, vagy amikor a légáteresztő képességük csökken. Az FFP1 maszkok általában egyszer használatosak és nem javasolt újrahasználatuk.