Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzet, karabinerrel_20m

A Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzet ideális választás, ha hatékony és biztonságos munkát szeretne végezni a magasságban. Ez a vízszintes kikötőhevederzet állítható, maximálisan 20 méter hosszú és lehetővé teszi, hogy egyszerre 3 személy dolgozzon egymástól függetlenül.

A termék 19 méter hosszú, 35 mm széles, piros munkahevederrel és 0,7 méter hosszú, 50 mm széles, fekete csatlakozó hevederrel rendelkezik, melyek rávarrott tartótáskában vannak tárolva. A racsnis, fém hossz- és feszességállítóval és műanyag fogantyúkkal rendelkező hevederzet rendkívül könnyen beállítható és biztonságosan használható.

Cikkszám: AE320-20
Gyártó: cado
Átlagos értékelés: Nem értékelt
52.190 Ft (41.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzet, karabinerrel_20m
52.190 Ft (41.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A két acélkarabiner (AZ017T) segítségével a kikötőheveder csak az EN795-ös szabványnak megfelelő, egy síkban elhelyezett fix kikötési pontokhoz rögzíthető. Ezeknek a kikötési pontoknak a minimális teherbírása 3 fő esetén 29 kN kell, hogy legyen.

A megfelelő eséstér kialakításánál figyelembe kell venni a kikötőheveder – használati utasításban is feltüntetett – meghajlását, amely a kifeszített szalag hosszúságától és a munkavégzők számától függően 0,7 és 2,9 méter között változhat.

Fontos megjegyezni, hogy a Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzet kizárólag biztonsági teljes testhevederzettel (EN361) és független lezuhanásgátló rendszerrel együtt használható az EN354 és 355, illetve EN354 és 353-2 szabványokkal összhangban. A termék megfelel az EU szabványnak: EN795 Class B. Válassza a Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzetet, és biztonságosan dolgozzon a magasságban!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!