Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
47.290 Ft (37.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzet, karabinerrel_20m

Ár:
47.290 Ft (37.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzet ideális választás, ha hatékony és biztonságos munkát szeretne végezni a magasságban. Ez a vízszintes kikötőhevederzet állítható, maximálisan 20 méter hosszú és lehetővé teszi, hogy egyszerre 3 személy dolgozzon egymástól függetlenül.

A termék 19 méter hosszú, 35 mm széles, piros munkahevederrel és 0,7 méter hosszú, 50 mm széles, fekete csatlakozó hevederrel rendelkezik, melyek rávarrott tartótáskában vannak tárolva. A racsnis, fém hossz- és feszességállítóval és műanyag fogantyúkkal rendelkező hevederzet rendkívül könnyen beállítható és biztonságosan használható.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: AE320-20
Gyártó: cado
Szállítási idő: 2-14 munkanap

Leírás

A két acélkarabiner (AZ017T) segítségével a kikötőheveder csak az EN795-ös szabványnak megfelelő, egy síkban elhelyezett fix kikötési pontokhoz rögzíthető. Ezeknek a kikötési pontoknak a minimális teherbírása 3 fő esetén 29 kN kell, hogy legyen.

A megfelelő eséstér kialakításánál figyelembe kell venni a kikötőheveder – használati utasításban is feltüntetett – meghajlását, amely a kifeszített szalag hosszúságától és a munkavégzők számától függően 0,7 és 2,9 méter között változhat.

Fontos megjegyezni, hogy a Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzet kizárólag biztonsági teljes testhevederzettel (EN361) és független lezuhanásgátló rendszerrel együtt használható az EN354 és 355, illetve EN354 és 353-2 szabványokkal összhangban. A termék megfelel az EU szabványnak: EN795 Class B. Válassza a Cado horizont vízszintes rögzítőhevederzetet, és biztonságosan dolgozzon a magasságban!

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!