Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
149.090 Ft (117.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

C10 visszahúzható zuhanásgátló, acélsodrony 10m

Ár:
149.090 Ft (117.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A C10 visszahúzható zuhanásgátló az ideális megoldás a magasban végzett munkákhoz, amelyeknél kockázatos lehet az esés. A 10 méter hosszú 4,5 mm átmérőjű acélsodrony biztonságosan tartja a munkavállalót, és a visszahúzható mechanizmus lehetővé teszi a hatékony mozgást.

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Cikkszám: 71480
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. június 05.
Gyártó: toplock

Leírás

A karabinerrel (71121) ellátott fémház biztonságos és tartós, a 13 kN szakítószilárdság pedig biztosítja a kiváló minőséget. A C10 visszahúzható zuhanásgátló könnyű súlyú és teljesen megfelel az EU szabványnak, az EN360-nak. Válassza ezt a terméket, hogy biztonságban maradjon a munka során!

WEBSHOP AJÁNLAT ! A webáruház önálló áruházként működik az oldalainkon megjelenő termékek kínálata a szaküzletétől eltérhet!

Hasonló termékek

Fedezze fel a Kratos Helixon visszahúzható horganyzott acél drótkötél élettartamát! Ez az eszköz ideális a függőleges munkához, és 10 méter hosszúságával elég hosszú ahhoz, hogy magasabb épületeken vagy más függőleges felületeken is biztonságosan dolgozhasson. A burkolat erős és strapabíró polimerből készült, és hordozó fogantyúval van ellátva.
140.690 Ft

P41 Visszahúzható lezuhanásgátló 

Az automatikus tartódobbal ellátott zuhanásgátló megakadályozza a munkavégző esését a blokk rövid távolságon belüli záródásával. A könnyű telepítésnek köszönhetően az eszköz gyorsan használatba vehető. A dupla biztonsági zár és a kapcsos horog további biztonságot nyújt a felhasználó számára. Az esés indikátor jelzi, ha a hevederet be kell vizsgálni, és összes Portwest hevederrel és csatlakozóval együtt használható. Az acél sodronykötéllel készült eszköz maximális terhelhetősége 100 kg és megfelel az EU szabványnak (EN 360, EN 362). Bízza a biztonságát a Portwest zuhanásgátlójára!

159.990 Ft
Az IRUDEK SEKURBLOK 20 zuhanásgátló elengedhetetlen eszköz a biztonságos munkavégzéshez olyan helyeken, ahol lehetséges zuhanásveszély. A 20 méteres hosszú, 4,5 mm átmérőjű acélsodrony és forgó karabiner könnyedén használható függőleges helyzetben. A műanyag ház és a 15 kN szakítószilárdság biztosítja az eszköz tartósságát és megbízhatóságát.
164.990 Ft

Cado visszahúzható-automata zuhanásgátló, acélkábel 15m

Visszahúzható zuhanásgátló, 15 m hosszú 4 mm átmérőjű acélsodronnyal, karabinerrel

128.690 Ft
Fedezze fel a C20 visszahúzható zuhanásgátlót, amely biztonságot nyújt Önnek a magasban dolgozáskor! Ez a zuhanásgátló 20 méter hosszú, így kényelmesen használható magasabb helyeken. Az 4,5 mm átmérőjű acélsodrony tartós és biztonságos, az 71121 karabinerrel (tartozék) pedig könnyen csatlakoztatható.
186.790 Ft
Fedezze fel a biztonságos munkavégzést a 6 méteres visszahúzható zuhanásgátlóval, amelyet vízszintesen és függőlegesen is használhat. Ideális választás éles szélek kockázata esetén, például tetőfedésnél. A hevederszalag élekhez szegélytesztelt, 25 mm széles poliészterből készült, melyet egy acél karabiner és egy forgószemes acél kampó segítségével rögzíthet.
108.290 Ft
A Helixon hevederes visszahúzható 6 m hosszúságú zuhanásgátló az ideális választás, ha a függőleges használatban biztonságos munkavégzés a cél. A robosztus és strapabíró polimer burkolat mellett hordozó fogantyú is helyet kapott a terméken, így könnyen szállítható és tárolható. A belső fékező mechanizmus kis szerelő ablakon ellenőrizhető, így a burkolat leszerelése nélkül is könnyedén ellenőrizhető a működése.
106.490 Ft
Az IRUDEK SEKURBLOK 10 visszahúzható zuhanásgátló az ideális választás azoknak, akik biztonságosan szeretnék végezni magasban végzett munkájukat. A 10 méteres acélsodronnyal és forgó karabinerrel ellátott zuhanásgátló egyszerűen csatlakoztatható a felhasználó testhevederéhez, így a munkavégzés során is biztonságos marad.
104.090 Ft
Fedezze fel a Helixon visszahúzható zuhanásgátlót, ami ideális megoldást kínál a vertikális és horizontális használatra. A 15 méteres drótkötéllel és a strapabíró polimer burkolattal ellátott eszköz megbízható védelmet nyújt az esetleges esések ellen. A belső fékező mechanizmus kis szerelő ablakon keresztül ellenőrizhető, így nem szükséges a teljes burkolat leszerelése.
204.490 Ft
A SOLANO SZEMÉLYI VISSZAHÚZHATÓ ZUHANÁSGÁTLÓ - 2M egy megbízható biztonsági eszköz, amely lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést a magasban. A zuhanásgátló vízszintesen és függőlegesen is használható, így rugalmasan alkalmazható különböző munkaterületeken. A szalag 20 mm széles, és 6 méter hosszú, így elegendő mozgásteret biztosít a munkavégzéshez. Az éles szélek kockázata esetén (például tetőfedés) az eszköz különösen biztonságos, mivel szegélytesztelt hevederszalaggal rendelkezik.
91.390 Ft
Az IRUDEK KARBOR 6SE visszahúzható zuhanásgátló az ideális megoldás a magasban dolgozók számára, akik biztonságos munkavégzést szeretnének. A termék teherbírása 100 kg, és 6 méteres munkahosszal rendelkezik, így biztosítva a megfelelő mozgásteret a munkához. A centrifugális erőfékkel működő mechanika biztonságos és sima esésféket garantál, amely megakadályozza a lezuhanást.
86.590 Ft
Fedezd fel a Helixon visszahúzható zuhanásgátlójának legújabb változatát, amelyet kizárólag függőleges használatra terveztek! A termék tökéletes megoldást nyújt a magasban dolgozóknak, akiknek fontos a biztonság és a kényelem. A 3.5 méter hosszú drótkötél horganyzott acélból készült, és ellenálló külső energiaelnyelővel rendelkezik. A burkolat strapabíró és robosztus polimerből készült, és hordozható fogantyúval van felszerelve.
84.590 Ft